Award-Winning designbowlingbaan Lucky's Bowling opent tweede vestiging in Zoetermeer

Na de award winnende vestiging in Warmond opende Lucky’s Bowling onlangs haar tweede vestiging in Nederland. De designbowlingbaan is gevestigd in Zoetermeer, in het bekende sport - en partycentrum Dekker. Net als zijn succesvolle voorganger heeft Lucky’s Bowling Zoetermeer een ruimtelijke klassieke vintage look. “Alle ingrediënten om de beleving van een uurtje bowlen naar het welbekende 2.0 te tillen, zijn in huis. Ons bowlingcentrum bevat 16 pro lane banen van Hofleverancier Brunswick - de Roll’s Royce onder de bowlingbanen’’, aldus Roy Wunderink, directeur van Dekker en Lucky’s Bowling Zoetermeer.

Bowlen 2.0
Waar de meeste bowlingbanen een ietwat gedateerde uitstraling hebben, vaart Lucky’s Bowling een geheel eigen koers. De combinatie van houten materialen, metaal, velours en industriële lampen zorgen voor een huiselijke sfeer. 3D-ontwerper Alexander de Bruin heeft de locatie ingericht met klassieke Chesterfields en meubilair van onder meer Dutchbone en Zuiver, twee in de designwereld hoog aangeschreven Nederlandse interieurmerken.

Lucky’s is de uitgaansgelegenheid waarvan je hoopt dat ze nog een baan vrij hebben op de vrijdagavond of zondagmiddag. Van een borrel met vrienden, tot een amuserend uitje met de kinderen, zeven dagen per week. Bowlen hoeft niet in alle drukte en met toeters en bellen. De bowlingmachines hebben namelijk een speciale geluidsabsoberende laag waardoor het geluid in de zaal sterk wordt gedempt. Daarnaast kunnen gasten gedeeltelijk achter glas genieten van de gerechten uit de keuken, met uitzicht op de bowlingbanen. Een uur bowlen kan gecombineerd worden met een bezoek aan een van de escaperooms en het Italiaanse restaurant ‘Sweet Lake Italy’. De zakelijke markt kan zelfs neerstrijken in een van de vergader – of evenementzalen van het complex.

Award-winning bowlingbaan
De inrichting van Lucky’s Bowling Warmond is niet onopgemerkt gebleven. Ruim een half jaar na de opening werd de eerste designbowlingbaan van West-Europa door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal International ontdekt. Lucky’s Bowling werd in de categorie Best New Centrebekroond met de Architecture and Design Award voor het mooiste interieur wereldwijd.

Lucky’s Bowling gaat voor groen
Het gehele dak van Lucky’s Bowling is door KiesZon en Green Choice voorzien van zonnepanelen, waardoor het pand zoveel mogelijk op groene stroom opereert. De zelf gegenereerde stroom wordt onder meer gebruikt voor de unieke videowand van ruim 30 meter breed. Deze blikvanger grenst aan de baan en projecteert beelden van video-animatie-ontwerper Reynoud Wieringa, waarop de skyline van New York by Night wordt getoond.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht