Bram Ladage viert ook dit jaar de nieuwe aardappeloogst

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet zomaar: deze smakelijke prijs moet wel worden verdiend. Kinderen kunnen middels een leuke en educatieve quiz bewijzen dat zij alles weten van het proces van aardappel tot patat voor ze live in de winkel het Brammetje bereid zien worden. De eerste quizwinnaar is vandaag, woensdag 16 september 2020,  feestelijk verrast door niemand minder dan Rocco Ladage. “Het was hartstikke leuk om de eerste, enthousiaste winnaar te verrassen met een gratis patatje. We hopen 4999 andere kids te verblijden met een Brammetje én hen iets bij te brengen over ons product.”

Leuk en leerzaam
Een aantal jaar geleden merkte Bram Ladage op dat kinderen vaak niet weten waar patat vandaan komt en hoe een Brammetje wordt bereid. Daarom organiseert de patatkoning nu al een aantal jaar het Aardappeloogst Festival. Tijdens het jaarlijkse evenement ontdekt jong en oud op een speelse manier hoe de befaamde patat van Bram Ladage tot stand komt. Op het aardappelveld naast de boerderij krijgen bezoekers de kans om aardappels te oogsten, hakken en bakken. Helaas heeft het coronavirus dit jaar roet in het eten gegooid en kan de 10e editie van het event niet doorgaan. Om kinderen dit jaar tóch bij te brengen dat een patatje niet uit de vriezer komt rollen, lanceert Bram Ladage vandaag een educatieve video waarin het proces van aardappel tot zak patat centraal staat. De video geeft antwoord op de quizvragen en de juiste antwoorden vormen een codewoord. Met dit codewoord kunnen deelnemers smullen van een welverdiende prijs: een gratis patatje.

Kinderen die mee willen doen aan de quiz, moeten eerst even langs een van de Bram Ladage winkels om een flyer op te halen. Deze flyer bevat de quizvragen en geeft toegang tot de online video. Er zijn 5000 flyers (en dus 5000 gratis patatjes) beschikbaar en de juiste codewoorden kunnen tot 16 november worden ingewisseld bij alle Bram Ladage winkels.

Overige informatie 
Bram Ladage 
www.ladage.nl
www.facebook.com/bramladage
www.instagram.com/bramladage/
info@ladage.nl 


Chiara Izelaar
PR-Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht