Bram Ladage zet ouderen opnieuw in het zonnetje tijdens Nationale Ouderendag

Bram Ladage deelt uit! Tijdens NationaleOuderendag trakteert de Rotterdamse patatkoning ouderen voor de tweede keer oprij op gratis patat. Dit jaar mogen de bewoners van Humanitas Akropolis inHillegersberg zich te goed doen aan de goedgevulde puntzakken van Bram Ladage.Rond het middaguur worden de frietjes uitgeserveerd aan de bewoners door zowelvrijwilligers van het huis als door de directieleden van Bram Ladage; Wesley enRocco Ladage. Naast dat Bram Ladage zelf de ouderen eens goed in het zonnetjezet, roept de Rotterdamse patatketen horecaondernemers op om hetzelfde te doenen er een jaarlijkse traditie van te maken. Volgens de Ladages is er immersniets mooiers dan een lach te toveren op de gezichten van onze ouderen.

Een jaarlijkse traditie
Bram Ladage vindt Nationale Ouderendag zo’n mooi initiatief dat zij erjaarlijks ruimschoots aandacht aan willen besteden. Daarom roepen zijRotterdamse horecaondernemers op om ieder jaar opnieuw massaal deel te nemenaan de traktatie voor ouderen.  “Wewillen van deze weggeefactie op Nationale Ouderendag een traditie maken metzoveel mogelijk Rotterdamse horecaondernemers. Daarom roepen we dehorecaondernemers op om Nationale Ouderendag te blokken in hun agenda en iederjaar opnieuw deel te nemen aan dit mooie initiatief. Op deze manier kunnen wehonderden ouderen in Rotterdam jaarlijks in het zonnetje zetten!"– aldus Rocco Ladage.

Succes van vorig jaar
Tijdens de Nationale Ouderendag vorig jaar zette Bram Ladage dit initiatief ingang. Toen mochten de bewoners van Laurens woonzorglocatie Stadszicht inRotterdam zich rijk rekenen met een gratis patatje. Deze actie viel –letterlijk en figuurlijk - zo goed in de smaak, dat Bram Ladage besloot om ditjaar weer een lach op het gezicht van vele Rotterdamse ouderen te toveren.Vandaag, vrijdag 4 oktober, trakteert Bram Ladage de bewoners van HumanitasAkropolis op een ultiem verwenmoment. 

Gerelateerde items
Terug naar overzicht