BRAM'S Gourmet Gouda omgedoopt tot Bram Ladage Nieuwe Gouwe

BRAM’S Nieuwe Gouwe is omgedoopt tot Bram Ladage Nieuwe Gouwe en daarmee is het tweede Bram Ladage filiaal in Gouda geopend. Patatliefhebbers kunnen nog steeds genieten van de patat in schil met stooftopping, maar de omdoping tot Bram Ladage maakt dat het assortiment enorm is uitgebreid. Zo kunnen gasten het hart ophalen bij verse (vegetarische) burgers, broodjes kroket en mexicano’s. Ook de unieke kas is geopend: in eerste instantie bestond de Goudse vestiging enkel uit een terras. Afgelopen winter is hier een kas geplaatst waar gasten nu droog en warm kunnen genieten van de welbekende lekkernijen. Bram Ladage Nieuwe Gouwe verwelkomt alle Gouwenaren om kennis te maken met het nieuwe assortiment op de unieke locatie.

Uitgebreid assortiment
Het beste van twee werelden: dat is het idee achter de verschuiving van BRAM’S naar Bram Ladage. Was BRAM´S eerst het stoere, inventieve jongere broertje van Bram Ladage, wordt het concept dit jaar in de bekende patat formule opgenomen. Eerder dit jaar vond de verandering van BRAM´S naar Bram Ladage plaats in Schiedam (Bram Ladage vestiging Euroscoop). Bram Ladage Nieuwe Gouwe is de tweede vestiging waar de twee concepten samensmelten. “Ons assortiment is nu groter, maar het Patatje Stoof, zoals de Asian Chicken, blijft gewoon. Die kunnen Gouwenaars volgens mij echt niet meer missen. De patat in schil verdwijnt ook niet. We brengen het succes van BRAM’S en Bram Ladage enkel samen, zodat we onze gasten van een uitgebreid assortiment kunnen voorzien.”, vertelt bedrijfsleider Steven.

Sfeervolle ervaring op unieke locatie
BRAM´S is in 2018 geopend in ´het Hamstergat´; een  unieke locatie aan de Nieuwe Gouwe. In eerste instantie bestond deze vestiging enkel uit een terras, maar afgelopen winter is hier een kas geplaatst waar gasten droog en warm kunnen genieten van de befaamde patat. Naast de unieke locatie en de hoge kwaliteit van de producten, staan sfeer en service hier hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met een jong en enthousiast team dat écht oog heeft voor de klant en altijd in is voor een praatje. Het is dan ook niet gek dat het team blijft en staat te popelen om alle Gouwenaars kennis te laten maken met het nieuwe assortiment.

BRAM’S Gourmet Frites groeit internationaal door
Waar de merknaam van BRAM’s straks uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnt, is dat in het buitenland juist niet het geval. Deze merknaam wordt gebruikt om op internationaal niveau nog meer terrein te kunnen veroveren. In 2016 ging een langgekoesterde droom van de formule al in vervulling en ging de formule met een filiaal in Essen Duitsland de grens over. In 2019 werd het eerste overzeese filiaal van BRAM’S Gourmet Frites in Dublin Ierland geopend. Naar verwachting worden er in de toekomst nog meer internationale filialen geopend, waarvoor BRAM’S nog op zoek is naar master-franchisers.

Overige informatie 
Bram Ladage 
www.ladage.nl
www.facebook.com/bramladage
 www.instagram.com/bramladage/
info@ladage.nl 


Chiara Izelaar
PR-Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht