BRAM’s Gourmet per 1 juni weer open als Bram Ladage Euroscoop

“Best of both worlds” dat is het idee achter de heropening van Bram Ladage op het terrein van bioscoopgigant Euroscoop in Schiedam. Naast de inmiddels vertrouwde patat in schil met de stooftopping kunnen de bezoekers nu ook terecht voor een ruim assortiment aan snacks, ham- en kipburgers, slush en softijs. En vergeet natuurlijk de milkshakes niet!

BRAM’s Gourmet op in Bram Ladage
Was BRAM’s Gourmet eerst het stoere, inventieve jongere broertje van Bram Ladage, dit jaar wordt het concept in de bekende patat formule opgenomen. Niet alleen bij de Euroscoop zal de verandering naar Bram Ladage per 1 juni een feit zijn, ook bij de vestigingen in o.a. Delft, Bleiswijk, Gouda, Leidsche-Rijn en Rotterdam zal voor het eind van dit jaar Bram Ladage op de gevel staan. Gelukkig hebben BRAM’s fans niets te vrezen, want het geliefde assortiment blijft voortbestaan op de kaart van Bram Ladage. Eigenaar Rocco Ladage vertelt: “De formule BRAM’s Gourmet is echt succesvol; aardappelen in schil met verschillende smaakvolle toppings van oma’s stoofvlees. Dat brengen we samen met het bekende menu en de sterke prijs/kwaliteit verhouding van Bram Ladage. Het is een soort kruisbestuiving waar niet alleen beide formules van gaan profiteren, maar vooral de klanten. Ook bij de bestaande Bram Ladage vestigingen zal op termijn de patat met schil verkrijgbaar worden."

BRAM’S Gourmet Frites groeit internationaal door
Waar de merknaam van BRAM’s straks uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnt, is dat in het buitenland juist niet het geval. Deze merknaam wordt gebruikt om op internationaal niveau nog meer terrein te kunnen veroveren. In 2016 ging een langgekoesterde droom van de formule al in vervulling en ging de formule met een filiaal in Essen Duitsland de grens over. In 2019 werd het eerste overzeese filiaal van BRAM’S Gourmet Frites in Dublin Ierland geopend. Naar verwachting worden er in de toekomst nog meer internationale filialen geopend, waarvoor BRAM’S nog op zoek is naar master-franchisers.  

Nina Lekatompessy
PR consultant - Client manager
Gerelateerde items
Terug naar overzicht