De Beren lanceert Legacy 84' custom sneakers

De Beren kondigt met trots de lancering aan van een exclusieve custom sneaker ter ere aan het 40-jarig bestaan. In samenwerking met award-winning sneakerontwerper Roel van Hoff, die eerder voor bekende namen als Pathé, Gucci en Armin van Buuren heeft gewerkt, heeft De Beren een origineel paar sneakers laten customizen die de volledige essentie van het merk weerspiegelt: de LEGACY ‘84. En goed nieuws voor de De Beren fans, want dit exclusieve paar kan zomaar eens bij jou in de sneakercollectie belanden.

Niet zomaar een samenwerking

Om het 40-jarige bestaan te vieren komt De Beren met iets heel speciaals. Een sneaker die volledig is ontworpen in de huisstijl, genaamd: LEGACY ’84. Slechts één paar van deze sneakers zal beschikbaar zijn voor het publiek, waardoor het gelijk een zeldzaam verzamelobject is. In samenwerking met top sneakerontwerper Roel van Hoff is het gelukt om een stukje geschiedenis van De Beren te verweven met het hedendaagse karakter van het merk en dit samen te brengen in de custom Jordan 1. Ontwerper Roel van Hoff is dan ook niet zomaar de eerste, de beste ontwerper. Hij heeft onder andere de titels “Winner silver European shoe championship” en “Winner gold European shoe championship” op zijn naam staan.

Een collector’s item

Met zijn toegankelijke en iconische ontwerp, neemt de Legacy ’84 je mee langs 40 jaar De Beren geschiedenis. De sneaker kenmerkt zich door de welbekende petrolkleurige accenten. Deze kleur komt onder andere terug in de lip van de schoen, die verwijst naar het 'vachtje' van De Beren. Ook is er gebruik gemaakt van verschillende soorten leer in petrolkleuren voor een diepte-effect. Bovendien is speciaal gouden edge paint gebruikt om de randen te highlighten, dat symbool staat voor alle medewerkers. Zij hebben er al die jaren voor gezorgd dat de bestellingen en bezoeken in alle De Beren restaurants net dat extra beetje glans krijgen. Met een knipoog naar het verleden is ook het oude logo aan de binnenkant van de schoen te vinden.

Maak zelf kans op dit unieke stukje geschiedenis

Om de lancering van de sneaker te vieren, organiseert De Beren een winactie. Vanaf vandaag maken alle gasten en fans van De Beren kans om dit verzamelobject te bemachtigen. Om deel te nemen dien je je gegevens achter te laten op de website en te motiveren waarom jij de nieuwe eigenaar van LEGACY ’84 moet worden.

Over De Beren

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgeroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met 80 vestigingen door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving.

Gerelateerde items
No items found.
Terug naar overzicht