De Beren restaurants haalt ruim €21.000,- op voor Het Nationaal Ouderenfonds

De Beren restaurants heeft gedurende de hele maand oktober een grootschalige inzamelingsactie georganiseerd voor Het Nationaal Ouderenfonds.Afgelopen maand werd van ieder verkocht drie-gangen herfstmenu één euro gedoneerd aan dit goede doel. Ook stond in elk van de 42 vestigingen die De Beren rijk is een donatiebox waar gasten vrijwillig een bedrag konden doneren.En daar werd massaal gehoor aan gegeven. Met de verkoop van de herfstmenu’s ende opbrengst uit de donatieboxen werd een totaalbedrag van € 21.000, - opgehaald.Het geld wordt door Het Nationaal Ouderenfonds ingezet om eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen tegen te gaan.


Nooit te oud voor De Beren

De hele maand oktober stond bij De Beren in het teken van de ‘Nooit te Oud voor De Beren’ campagne. Deze campagne werd op vrijdag 4 oktober, niet geheel toevallig tijdens Nationale Ouderendag, afgetrapt met een verwenmiddag voor ouderen. Tientallen ouderen zijn in iedere vestiging van De Beren de hele ochtend flink in de watten gelegd. Zij werden verwelkomd met koffie en gebak en een potje ouderwets bingoën ontbrak ook zeker niet. Marjolein Mens, Marketing& Pr-manager bij De Beren vertelt: “Bij De Beren staan we voor gezelligheid en mooie momenten beleven met elkaar. Helaas is het voor ouderen soms niet meer zo vanzelfsprekend om er gezellig een dag met vrienden of familie op uit te trekken. Vrijwilligers van Het Nationaal Ouderenfonds zetten zich hard in om zoveel mogelijk ouderen te laten genieten en daar dragen wij door middel van deze inzamelingsactie graag ons steentje aan bij.  Bij ons is namelijk iedereen welkom!

Wensen
Als slotstuk van deze gemoedelijke dag mochten ouderen een langgekoesterde wens achterlaten bij De Beren. Daar hoefden de ouderen niet lang over na te denken:de mooiste wensen passeerden de revue. Van een luchtballonvaart met Frans Bauer tot een uitgebreide lunch bij De Beren. De Beren restaurants kiest op willekeurige basis een aantal wensen uit die zij daadwerkelijk in vervulling laten gaan. “Een lach op het gezicht van onze ouderen is toch het mooiste wat er is! Bij De Beren ben je nooit te oud en dat laten we graag blijken.” vertelt Mens.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht