De kerstman deelt exclusieve cadeaus uit aan dinergasten bij uitgaanscentra Atoll Rotterdam

Wie dacht dat rood en groen de ultiemekerstkleuren waren, slaat de plank mis. Volgens uitgaanscentra Atoll Rotterdamzorgt het iconische Tiffany blauw pas écht voor een kerstfeest vol glitter englamour. Daarom organiseert de beroemde Rotterdamse hotspot deze kerst een luxevijfgangendiner geheel in Tiffany & Co stijl. Met de huisstijl van déAmerikaanse detailhandel in luxe sieraden als thema mogen er uiteraard geenluxueuze cadeaus van dit merk ontbreken aan het event. De kerstman deelt uit:alle dinergasten maken kans op originele Tiffany & Co producten.

Blauw winterparadijs
Atoll nodigt alle Rotterdammers – en liefhebbers van de stad – uit om op eersteen/of tweede kerstdag aan de schitterende kersttafel te schuiven. Metsmaakvolle gerechten, zoals Ierse biefstuk en scampi’s, belooft het eensmaakvol vijfgangendiner te worden. Om geheel in luxe sferen van hetvijfgangendiner te genieten, wordt het decor van het uitgaanscentra omgetoverdtot blauw winterparadijs. Van de originele kerstversiering van Tiffany & Cotot de exclusieve Tiffany sprizz cocktail en de blueberry slush voor deallerkleinsten: er wordt geen detail over het hoofd gezien.  

De kerstman deelt uit
Wat het kerstfeest pas echt afmaakt, zijn de originele Tiffany & Cocadeautjes. Alle gasten krijgen een lootje en maken kans op exclusieve prijzen,zoals bekers, borden en cosmetica van het wereldberoemde merk. Alle prijzenzullen in twee rondes, verdeeld over eerste én tweede kerstdag, worden verloot.Degenen die een iconische blauwe giftbox winnen hebben dubbel geluk: niemandminder dan de kerstman zal de cadeautjes op feestelijke wijzeoverhandigen. 

Gerelateerde items
Terug naar overzicht