De Rotterdamse Vastgoedborrel viert 10e jubileumeditie in NRC

De Rotterdamse Vastgoedborrel kondigt de viering van haar 10e jubileumeditie aan. Op donderdag 8 februari zal het evenement plaatsvinden bij Nieuw Rotterdams Café (NRC). De plek waar het tien edities geleden allemaal begon. Sinds de eerste editie heeft De Rotterdamse Vastgoedborrel een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor het een onmisbaar evenement is geworden voor vastgoedprofessionals en stakeholders uit Rotterdam en daarbuiten. Ook deze jubileumeditie belooft weer een avond gevuld met veel netwerkers en een gezonde dosis spanning te worden:  zo zijn SAWA; een project van Mei, Coolsingel 75; een project van Edge én AIR Offices genomineerd als “Meest Markante Vastgoedproject”.

Terug in de tijd
Wat 10 edities geleden begon als een gedurfd idee, heeft zich ontwikkeld tot een meermaals jaarlijks hoogtepunt voor vastgoedprofessionals en netwerkpartners. Deze jubileumeditie biedt de perfecte gelegenheid om terug te blikken op een tijdperk aan inspirerende gesprekken, vruchtbare samenwerkingen en memorabele momenten. En waar dat beter te hosten dan bij NRC, als eerbetoon aan de locatie waar het allemaal gestart is. Rogier Nelisse rayonmanager van o.a. NRC vertelt “De eerste editie van de Vastgoedborrel vond plaats bij NRC. Hoe leuk is het dat wij nu ook deze jubileumeditie mogen hosten? We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen en zijn vastberaden om er een mooie en memorabele avond van te maken. Eentje voor in de boeken.”

Het “Meest Markante Vastgoedproject”
Ook dit jaar wordt er weer een prijs uitgereikt waar menig vastgoedondernemer zijn ogen op gericht heeft. De Rotterdamse Vastgoedborrel introduceert namelijk het "Meest Markante Vastgoedproject". Een kans voor de vastgoedgemeenschap om te schitteren met buitengewone projecten. De organisatie is druk bezig geweest met het erkennen van alle fantastische vastgoedprojecten van het afgelopen jaar en daar zijn drie nominaties uit voort gekomen. SAWA; een project van Mei, Coolsingel 75; een project van Edge en AIR Offices zijn genomineerd voor de prijs. Winnaar “Meest Markante Vastgoed Persona 2023” Niek Verra van Verra Makelaars vertelt: Wij kijken er weer naar uit om deze editie samen met andere ondernemers uit de vastgoedgemeenschap samen te komen en een onvergetelijke avond te beleven. De Rotterdamse Vastgoedborrel is een ideale setting voor het creëren van waardevolle connecties en het vieren van de successen binnen onze bruisende industrie. Zo heeft deze borrel de primeur dat we onze derde vestiging in Hillegersberg gaan openen, we zien ondanks het pessimisme in de markt nog voldoende kansen!”

Een avond vol spanning, vermaak en sensatie
Op een avond als deze verzamelt de top van de vastgoedwereld zich weer bij elkaar. Om de avond nog specialer te maken, is de spreker niemand minder dan Ray Martin. Onder andere bekend van "Gladiatoren aan de Maas". Naast zijn presentatietalenten heeft Ray ook een verrassing in petto, want hij deelt niet alleen woorden, maar ook muziek.

Over De Rotterdamse Vastgoedborrel
De Rotterdamse Vastgoedborrel is een evenement dat meerdere keren per jaar terugkeert. Daarbij worden vastgoedprofessionals en netwerkpartners samengebracht voor inspirerende gesprekken, waardevolle connecties en een viering aan prestaties binnen de Rotterdamse vastgoedgemeenschap. Dit jaar tikt dit evenement haar 10ejubileumeditie aan.

Rebecca Hampel
Jr. PR Consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht