Earth lanceert limited edition sneaker met Kangaroos

Afgelopen weekend is de ‘EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG Africa’ gelanceerd in sneakerwinkel Sunika Amsterdam. Deze duurzame, handgemaakte sneaker van het merk KangaROOS in samenwerking met EARTH, staat symbool voor de schaarste van schoon drinkwater in derdewereldlanden. Sneakerfans kregen de kans het exclusieve paar aan te schaffen en dragen tegelijkertijd een steentje bij aan de wereld. De winst van de wereldwijde gelimiteerde oplage van 400 sneakers draagt bij aan noodhulp in de gebieden waar EARTH watervoorzieningen creëert.  

EARTH Water x KangaROOS
Slechts 400 paar sneakers van de ‘EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG Africa’ zijn wereldwijd beschikbaar gesteld. Deze sneakers zijn handgemaakt door een team van lokale experts, bij het hoofdkantoor van KangaROOS in Pirmasens. Het design van de kleurrijke sneaker bestaat uit geel en paars suède en textielpanelen, met een patroon bij de middenvoet dat symbool staat voor Afrikaanse stammen.

De samenwerking tussen EARTH en het internationale sneakermerk KangaROOS is voor oprichter Henk Witteveen een mooie stap: ‘’We doneren al jaren aan stichting LiveBuild in Kameroen en dragen hun plannen een warm hart toe. Onze noodhulp is daar hard nodig doordat het Engelstalige gedeelte van Kameroen het Franstalige gedeelte stelselmatig onderdrukt. Ik ben blij dat we nu samen met KangaROOS, de schaarste van schoon drinkwater in deze gebieden, wereldwijd onder de aandacht kunnen brengen. Het is schitterend om te zien hoe goed de reacties zijn!’’

De premium EARTH WATER X KangaROOS Ultimate OG Africa is voor 270 euro te koop bij geselecteerde sneakershops wereldwijd. In Nederland zijn ze exclusief te koop bij Sunika Amsterdam, SneakerBAAS, Concrete, Shoepirates, THBX en X21.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht