Een sterrenmaaltijd bestel je deze winter vanaf je eigen bank

Een betere timing tijdens deze koude decemberdagen had er niet kunnen zijn: vanaf je eigen bank een sterrenmaaltijd bestellen die met een druk op de knop aan je deur wordt geleverd. Vanaf vandaag is het mogelijk. Na 23 jaar de sterren van de culinaire hemel te hebben gekookt, heeft Michelin chef Patrick ’t Hart zijn skills weten toe te passen op een nieuwe sterwaardige pizza in samenwerking met pizzaketen SUGO. Een signature pizza door een Michelin chef. Hoe smaakt dat dan? Uiteraard is de bodem van SUGO; licht en luchtig. Daarop komt een dikke pastasaus van Bloody Mary, gemaakt met 010 vodka. De smaak van chef Patrick ’t Hart zijn gerenommeerde visrestaurant Zeezout vind je in de toppings: gamba’s, zoetzuur van selderij, Parmezaan krokantjes, dille en zeezout.

From SUGO, with love
Een stukje Rome in Nederland. Bij SUGO genieten gasten van de Romaanse pizzaslices: pizza al taglio. De handgemaakte pizzabodems zijn licht, luchtig, krokant en zonder vet. Dit is niet voor niets: er zit veel liefde en tijd in het ambachtelijke handdeeg. Evenals in de toppings, die dagelijks vers in de SUGO keukens worden bereid. SUGO hoopt minstens net zoveel straten – en harten – in Nederland als in Italië te veroveren.

Terug naar de roots
In 2014 opende SUGO haar eerste vestiging in het centrum van Rotterdam. Het unieke concept van de pizza al taglio – Italiaans voor gesneden pizza – was toentertijd nog vrij onbekend in Nederland. De vierkante stukken pizza hebben een luchtige en knapperige bodem en zijn voedzaam en lekker voor de lunch, voor bij de borrel of als diner. Inmiddels is SUGO niet alleen een hit in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven én België. Het verhaal achter de pizza vindt haar oorsprong echter in Rome, waar het broertje van de ronde pizza op iedere hoek van de straat wordt verkocht. Met name het deeg wordt met veel liefde en passie bereid. Het bereidingsproces van de bodem van tarwe, spelt en soja duurt tot zo’n 72 uur. Vervolgens worden de rechthoekige platen voorzien van uiteenlopende verse (vegetarische) toppings , waaronder buffelmozzarella, truffelsalami en Kalamata olijven.

Cristèl Klandermans
Founder & Owner
Gerelateerde items
Terug naar overzicht