Eerste jeu de boules-foodhal ‘Mooie Boules’ opent in Delft

Wie denkt aan eten, boulen en borrelen met vrienden van vrienden denkt aan Mooie Boules: de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. De creatieve breinen achter Mooie Boules hebben het nostalgische Franse spel nieuw leven in geblazen in Amsterdam en Rotterdam. Eén ding is dus zeker: deze unieke foodhal mag niet ontbreken in innovatiestad Delft. Eind november/begin december opent Mooie Boules Delft haar deuren aan de Professor Schermerhornstraat 4.  

Mooie Boules Delft: de plek om je thuis te voelen
Van een spontane date en een avond uit met vrienden, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; bij Mooie Boules kan het allemaal. Grindbanen omringd met houten vintage meubilair en huiskamers met zelftap waar je met een biertje op een oude Chesterfield neerploft. Met 8 boules banen, een karaoke room, diverse bordspellen, een tafeltennistafel, 2 barren én een terras, is Mooie Boules dé plek waar je je thuis voelt. Geniet van frisse bieren van de Delftse Brouwers, signature dishes van lokale ondernemers (waarvan de namen nog niet worden prijsgegeven) en de diverse menu’s ontwikkeld door topchef Ron Blaauw. En niet te vergeten: daag je vrienden, medestudenten en collega’s uit voor een potje jeu de boules.

De Entree Awards
Mooie Boules is genomineerd voor de Entree Awards 2019 in de categorie ‘Best Hospitality Concept’. De uitreiking vindt dit jaar plaats op maandag 25 november 2019 in Theater Amsterdam.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht