Eerste mondkapje dat drager beschermt nu verkrijgbaar in Nederland

Tot voor kort konden we het ons niet voorstellen: een samenleving waarin het dragen van een mondkapje de norm is. Hoewel we inmiddels gewend zijn aan dit straatbeeld, staan er nog steeds grote vraagtekens bij de werking van de mondkap. Het dragen hiervan zou verspreiding moeten voorkomen, maar toch stelt het RIVM dat niet-medische varianten maar beperkt helpen bij het voorkomen van coronabesmettingen. Nu het ernaar uitziet dat het verplicht dragen van een mondkapje aanhoudt, introduceert S.N.E. Hygienic Products het FineGuard masker op de Nederlandse markt. In Duitsland is het masker al een van de best verkochte mondmaskers, en dat is niet voor niets. In tegenstelling tot reguliere varianten doodt het masker 99,99 procent van bacteriën en virussen én gaat het masker langer dan een jaar mee. Hierdoor beschermt de drager niet alleen anderen, maar ook zichzelf langdurig tegen het coronavirus.

Comfortabel én effectief
Een benauwd gevoel, geïrriteerde huid en beslagen bril. Menig Nederlander is het dragen van een mondkapje zat. Een nieuwe variant introduceren, doe je dan ook alleen als je weet dat deze goed in de smaak valt. Poriya Mostafai, eigenaar S.N.E. Hygienic Products, vertelt: “In eerste instantie was ik op zoek naar een product om de werkomgeving van mijn personeel comfortabeler én veiliger te maken. Toen ik in aanraking kwam met FineGuard, was ik sceptisch. Hoe kon een masker met zo veel voordelen nog niet bekend zijn? De werking van FineGuard is echter wetenschappelijk bewezen: het biedt zowel een comfortabele als effectieve oplossing door gebruik te maken van de kiemdodende Livinguard-technologie. Waar normale maskers enkel stof en vuil filteren, zuivert het masker van FineGuard ook bacteriën en virussen. De antimicrobiële technologie in het masker zorgt dat de lucht die door het masker stroomt steriliseert. De bacteriën en virussen die erdoorheen glippen, worden hierdoor gedood. Gezien het coronavirus nog wel even aanhoudt en dit masker mensen écht beschermt, voeg ik het toe aan onze Hygienic Products lijn. Zo kunnen andere ondernemers de gezondheid en veiligheid van hun personeel waarborgen, maar ook particulieren die bang zijn om besmet te raken, ervaren een veilig gevoel.”

Gerectificeerd preventiemiddel
Het FineGuard masker is gemaakt van een comfortabel en zacht materiaal, zodat je zonder moeite kunt ademen. Daarnaast is het mondmasker uitgerust met elastisch katoen en verstelbare neusklem- en bandjes. Het merk is duurzaam: de stof is wasmachinebestendig en gaat maar liefst een jaar mee. Naast de comfortvariant, is er een sportmasker. Dit is het enige masker ter wereld dat wordt onderschreven door Olympiërs. Beide maskers worden als enige aanbevolen door artsen van de Medical Wellness Association voor het voorkomen van infecties. Ook is het gecertificeerd als effectief door meerdere Amerikaanse en Europese laboratoria. Al met al is het FineGuard masker het enige masker dat doet wat we hopen te bereiken met het dragen van een masker. Een Rotterdamse middelbare school is overtuigd: het personeel is voorzien van een FineGuard masker.  

Meer informatie
https://sne-hp.nl/

Over FineGuard
Conventionele desinfectieproducten doden bacteriën en virussen via chemische middelen - ze vernietigen en "vergiftigen" de bacteriën en virussen. Hoewel effectief, zijn er problemen met deze aanpak. Een daarvan is veiligheid, aangezien veel ontsmettingsmiddelen ook giftig kunnen zijn voor mensen. Bovendien kan deze benadering ertoe leiden dat bacteriën en virussen in de toekomst overleven, zich aanpassen en resistent worden tegen deze chemische benadering. Daarom werkt FineGuard met Livinguard. Livinguard gebruikt geladen ionen om de atomaire structuur van bacteriën en virussen te doden. Veilig en effectief. Naast het FineGuard Comfort-masker, produceert FineGuard ook bacteriedodende handschoenen, handgel en andere beschermingsmiddelen.
Chiara Izelaar
Client manager - PR consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht