Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele harten in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven heeft veroverd, brengt SUGO to go de authentieke Romaanse streetfood lekkernij terug naar waar deze voor bedoeld is. Vandaag opent de allereerste SUGO to go in Nederland. Rotterdammers mogen zichzelf gelukkig prijzen en kunnen de eerste SUGO to go bewonderen die zich midden op het Alexanderplein bevindt.

Terug naar de roots
In 2014 opende SUGO haar eerste vestiging in het centrum van Rotterdam. Het unieke concept van de pizza al taglio – Italiaans voor gesneden pizza – was toentertijd nog vrij onbekend in Nederland. De vierkante stukken pizza hebben een luchtige en knapperige bodem en zijn voedzaam en lekker voor de lunch, voor bij de borrel of als diner. Inmiddels is SUGO niet alleen een hit in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Het verhaal achter de pizza vindt haar oorsprong echter in Rome, waar het broertje van de ronde pizza op iedere hoek van de straat wordt verkocht. Het is een échte streetfood lekkernij en daarom lanceert SUGO vandaag de allereerste SUGO to go in de stad waar het populaire horecaconcept haar eerste vestiging opende. SUGO liefhebbers kunnen de vertrouwde versheid van de producten verwachten. Met name het deeg wordt met veel liefde en passie bereid. Het bereidingsproces van de bodem van tarwe, spelt en soja duurt tot zo’n 72 uur. Vervolgens worden de rechthoekige platen voorzien van uiteenlopende verse (vegetarische) toppings, waaronder buffelmozzarella, truffelsalami en Kalamata olijven.

Genoeg reden om vandaag een pitstop te maken op het Prins Alexanderplein. Het vernieuwde station Rotterdam Alexander werd in juli geopend en is tegenwoordig voorzien van meerdere winkels en horeca. Forensen, omwonenden en kantoormedewerkers zijn met de komst van SUGO to go voorzien van een nieuwe plek voor lunch en diner to go aan het Prins Alexanderplein. SUGO to go is dagelijks geopend vanaf 11.30 tot 21.30 uur en gaat ook bezorgen in Prins Alexander.

From SUGO,with love

Een stukjeRome in Nederland. Bij SUGO genieten gasten van de Romaanse pizzastukken: pizzaal taglio. De handgemaakte pizzabodems zijn biologisch, duurzaam en bevattengeen toegevoegde suikers en kenmerken zich met een luchtige en krokante bite.Dit is niet voor niets: er zit veel liefde en tijd in het ambachtelijkehanddeeg. Evenals in de toppings, die dagelijks vers in de SUGO keukens wordenbereid. SUGO hoopt minstens net zoveel straten – en harten – in Nederland alsin Italië te veroveren.


Overige informatie 

SUGO to go
www.facebook.com/sugo
www.instagram.com/sugopizza
Adres: Prins Alexanderplein 5, Rotterdam

Van maandag t/m zondag geopend van 11.30 tot 21.30 uur.

Joy Struijk
PR-Consultant & Concept Creative
Gerelateerde items
Terug naar overzicht