Eindhoven maakt kennis met nieuwe Brabantse gezelligheid

Wie denkt aan eten, spelen, boulen en borrelen, denkt aan Mooie Boules: de speeltuin voor vrienden en vrienden van vrienden. Het nostalgische potje jeu de boules is inmiddels een doorslaand succes in de Randstad en menig levensgenieter brengt hier wekelijks zijn avond door. Hoewel Eindhoven bruist van innovatie, design en hotspots, miste het centrum nog die éne plek waar je kunt neerstrijken voor een sociale activiteit, borrel en haute cuisine. Vanaf 13 maart opent Mooie Boules Eindhoven officieel haar deuren aan de Kleine Berg 12. De komst van deze nieuwe vorm van Brabantse gezelligheid vult volgens de nieuwe eigenaar het gat op tussen de kroeg en keihard feesten.

Speeltuin voor vrienden: spelen, happen en proosten
Van een spontane date, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; Mooie Boules verbindt een uiteenlopend publiek door de ouderwetse gezelligheid terug te brengen, in combinatie met een flinke dosis lekker eten en drinken. Met een shuffelboard, een potje sjoelen,  diverse bordspellen én - de inmiddels fa-boules -  karaoke room, is de beleving compleet.  De foodhal is gevestigd in het voormalig restaurant Le Connaisseur, midden in het centrum van Eindhoven. Mooie Boules kenmerkt zich door de jeu de boules banen, de huiskamers met zelftap en de knusse zithoeken waar je gezellig – en ongecompliceerd – kan neerploffen met een biertje van Swinckels of een van de vele speciaalbieren. Met keuze uit zes eetconcepten van chef-kok Ron Blaauw is er voor elk wat wils. Van een uitgebreide Indonesische rijsttafel, tot haute friture en streetfood. Vanaf 28 februari is de ‘soft opening’ bij Mooie Boules Eindhoven. Levensgenieters kunnen gedurende twee weken alvast de sfeer proeven en gratis jeu de boulen.

Ondernemers uit home town Eindhoven
Na Amsterdam, Rotterdam en Delft, stond een vestiging in Eindhoven hoog op het lijstje van medeoprichter Jesse van der Meulen. Hij sloeg de handen ineen met Boris Gaubert, een Brabantse ondernemer in hart en nieren. ‘’Jesse en ik kennen elkaar uit onze jeugd van achter de bar op het Stratumseind. Toen hij mij benaderde voor een Mooie Boules vestiging in Eindhoven, was ik meteen enthousiast. Hoewel de stad bekendstaat om de gezellige kroegen en toffe feestjes, miste het centrum nog die ene plek waar iedereen terecht kan voor een combinatie van de borrel, lekker eten en spellen. We zijn trots dat Mooie Boules het eerste doe-horeca concept is in onze stad.’’

Daarnaast wil Mooie Boules het millennial uitgaanspubliek aantrekken door regelmatig events en feestjes te organiseren, zoals discoboulen, wijn/bier proeverijen en jeu de boules toernooien. Op vrijdag 13 maart zijn alle levensgenieters welkom tijdens de officiële feestelijke opening van 20.00 uur – 02.00 uur. En niet te vergeten: daag je vrienden, medestudenten, familie én collega’s uit voor een potje jeu de boules. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via eventbrite.nl/e/92342068613/.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht