Feestelijke ontsteking van reusachtige kerstboom van 6 meter in Grace

Acts met o.a. Mariah Carey look-a-likes, danseressen, Mandy McCandy en zanger Frank in Person


Op 19 november vindt er een feestelijk moment plaats in festive restaurant Grace: de ontsteking van maar liefst duizenden lichtjes in de reusachtige kerstboom. Dit iconische moment markeert niet alleen de start van het festive kerstseizoen, maar onthult ook de grootste kerstboom die ooit schitterde in een Rotterdamse horecazaak. Gesitueerd in het midden van het restaurant, prijkt de boom vanaf de grond helemaal tot aan het 6 meter hoge plafond van het recent verbouwde pand aan de Coolsingel.

“Ieder jaar kijkt Rotterdam reikhalzend uit naar de jaarlijkse ontsteking van de kerstboom voor het stadhuis. Dit jaar besloten we het niet af te wachten, maar het heft in eigen handen te nemen en het kerstseizoen spectaculair bij Grace te openen. Dus iedereen die wel zin heeft in een flinke dosis festive kerstsfeer, kan zijn hart bij ons ophalen”, vertelt bedrijfsleidster Michelle Rila.

Smokings en cocktailjurken
Tussen 14:00 en 18:00 zal de feestelijke ontsteking plaatsvinden. Gasten kunnen voor 25 euro een speciale walking lunch reserveren, waarbij ze de hele middag voorzien worden van smaakvolle happen. De middag wordt begeleid door de befaamde drag queen Mandy McCandy en muzikaal ingekleed door Frank Sinatra-imitator Frank in Person. Iedereen wordt uitgenodigd om er op zijn kerstbest uit te zien: heren in smoking en vrouwen om hun innerlijke Mariah Carey te ontdekken. En ja, een vleugje sexy is absoluut welkom!

Christmas at Grace - Lee Towers & more
Ook tijdens de kerstdagen staat Grace klaar om je de hele dag door te verwennen met ontbijt en lunch (à la carte). Voor het diner is er de keuze tussen à la carte of een speciaal chefsmenu voor de hele tafel. Verwacht tijdens deze dagen ook veel entertainment, betoverende danseressen en opnieuw de vocale magie van Mandy McCandy. Op kerstavond zal Rotterdams icoon Lee Towers zorgen voor de nodige kerstnostalgie.


Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
No items found.
Terug naar overzicht