Gastrovino’s XXL Winetasting op zondag 2 juni

Alle wijnliefhebbers en levensgenieters opgelet: Gastrovino La Liguria Scheveningen organiseert op zondag 2 juni een wijnproeverij met een dubbele XL. Bezoekers zijn welkom om van 12:00 tot 17:00 te genieten van o.a. livemuziek, sappige oesters, Italiaanse charcuterie en goede glazen wijn. Op de Winetasting XXL zullen namelijk maar liefst 75 verschillende wijnen van over de hele wereld open staan om van te proeven. Sommeliers en experts staan klaar om alle geïnteresseerden de ins en outs van het aanbod te presenteren en met behulp van het proefboekje kan ieder zijn of haar favoriete wijnen beoordelen. Ben je klaar met proeven? Dan staat de Bar-de-Mus (buitenbar) voor je klaar om in het zonnetje na te borrelen.

Wijnwalhalla

Op zondag 2 juni zal het gehele terrein van Gastrovino La Liguria Scheveningen worden omgetoverd tot een waar wijnwalhalla. Met een breed aanbod aan kraampjes, zowel binnen als buiten, is er voor elke smaak wat te vinden. Wijnen van over de hele wereld worden opengezet om één voor één te proeven. Tickets zijn €24,50 p.p. inclusief de wijnproeverij en exclusief eten dat bij de diverse kraampjes te bestellen is. Nadat alle wijnen zijn geproefd, is het tijd om na te borrelen aan de Bar-de-Mus en/of de smaakpapillen te laten prikkelen met een Italiaans 2-gangenmenu. Tickets voor het Italiaans 2-gangenmenu zijn €39,50 p.p. inclusief een glaasje bubbels in het restaurant. Tijdens het diner zijn alle open wijnen die over zijn van de proeverij te bestellen voor slechts €5,- per glas. Zeker zijn van een plekje aan de dinertafel? Reserveren is aangeraden, want vol is vol.

Italiaanse borrelplanken en barbecuegerechten

Aan wat te knabbelen zal het tijdens het event ook niet ontbreken. Van een Italiaanse borrelplank en pinsa’s tot aan kraakverse oesters en de zomerse gerechten van de OFYR BBQ. Toevallig allemaal heerlijk te combineren met een goed glas wijn. Dat allemaal onder het genot van een live-muziekband die later op de middag aansluit om de sfeer voort te zetten. Loopt het water je al in de mond, maar kan je er wegens omstandigheden deze editie niet bij zijn? Niet getreurd, de volgende editie staat al gepland en zal op 1 september plaatsvinden.

Gastrovino Mercato

Smaakt het na al die wijnen en happen naar nog meer? De Gastrovino Mercato is open voor ieder die nog wat lekkers mee naar huis wil nemen of de nieuwe collectie van het exclusieve Gastrovino servies wil bemachtigen. Een handbeschilderde collectie afkomstig uit Italië en perfect om alle delicatessen prachtig op te platen. Bij besteding van €125,- of meer op het wijnaanbod krijg je ook nog eens 10% korting op de bestelling.

Over Gastrovino

In 1932 legden een groep vooruitstrevende winkeliers de basis voor Gastrovino, onder het gezamenlijke motto "samen zijn we sterker dan alleen". Deze samenwerking begon met het gezamenlijk inkopen van kruidenierswaren en groeide uit tot een nationaal fenomeen. Gedurende de 90 jaar daarna heeft Gastrovino een onbetwiste reputatie opgebouwd in het voorzien van Nederlandse fijnproevers van de meest exclusieve specialiteiten uit binnen- en buitenland. Gastrovino La Liguria Scheveningen staat op zondag 2 juni klaar om alle wijnliefhebbers op hun zonnige terras te verwelkomen voor de Winetasting XXL. De ingang van het evenement zal de Gastrovino Mercato zijn op Kranenburgweg 201 te Scheveningen. Daar ontvangen de gasten een wijnglas en polsbandje, waarmee ze het terrein op kunnen om te proeven. Tickets zijn te koop via de volgende link.

Rebecca Hampel
PR Consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht