Haring en bubbels bij het heropende Wapen in Willemstad

Deze zomer wordt het tijd dat cityhoppers de Noord-Brabantse vestingstad Willemstad gaan ontdekken. Om die reden trekt hotel-restaurant Het Wapen een vat nieuwe haringen open op donderdag 20 juni. Om 17.00 uur is het haring o’clock en kunnen gasten de Hollandse Nieuwe proeven met een glas bubbels én uitzicht op de historische jachthaven. Het evenement is een mooie ingang om kennis te maken met het pas heropende hotel-restaurant van Herman Hell.

Haringparty Het Wapen
Het Hollandse Nieuwe seizoen is aangebroken en Het Wapen slaat deze specialiteit dan ook zeker niet over. Voor de bewoners uit de regio en dagjesmensen die Willemstad in stijl willen afsluiten, is deze haringparty de ideale gelegenheid. Gasten zijn van 17.00 – 22.00 uur welkom om ‘de heer van het water’ te proeven onder het genot van ijskoude bubbels, livemuziek én prachtig uitzicht op de historische jachthaven. Bij elk drankje wordt een gratis haring geserveerd. ‘’Het belooft een gezellige avond te worden voor de bewoners van Willemstad en iedereen uit de regio. Wie zin heeft in een afterwork borrel in stijl en wil genieten van het zonnetje op het terras, is meer dan welkom’’, aldus Herman Hell.

Heropening Het Wapen
Het Wapen is sinds 1955 een groot begrip is in de wijde omgeving. Hell’s Kitchen Horeca Groep ondernemer Herman Hell nam Het Wapen over in september 2018. Het hotel-restaurant is getransformeerd in de stijl van een luxe cruiseschip. De hotelkamers zijn uitgebreid van zes naar vijftien en het restaurant is omgebouwd tot luxe visrestaurant. Met uitkijk op de bar en het homarium gevuld met kreeft en de ‘catch of the day’, bevinden gasten zich in een glamoureuze omgeving. Het creatieve brein achter de herinrichting van The Lounge, het restaurant en het hotel is Eclect

Gerelateerde items
Terug naar overzicht