Herman Hell opent kleinste club in Rotterdam
Dansen in intieme club midden in hartje centrum

Op 20 oktober opent bekende horecaondernemer Herman Hell de kleinste club van Nederland in Rotterdam. Midden in het bruisende uitgaansgebied van de populaire Witte de With, kunnen bezoekers hun beste danskunsten vertonen in de knusse minidisco. Geheel aangekleed met langzaam draaiende discobal, rookmachines én knallende discoklassiekers, is dit de perfecte plek om met vrienden of collega’s het drie-vierkante-meter-dak eraf te dansen!

Eigenaar Hell vertelt: “We volgen de trends op de voet en merkten dat er behoefte is aan kortere uitgaansmomenten, maar wel kwalitatief en hoogwaardig. Dankzij deze mini club introduceren we een hele nieuwe manier van uitgaan. Snel pieken in een intieme setting met je beste vrienden. Dit past perfect binnen de huidige tijdsgeest.” Leuk detail? Al die scherpe dansmoves worden ook nog eens vastgelegd.

Feestvieren is ook een kunst
Het uitvogelen van de precieze locatie van de minidisco kan een uitdaging zijn, want de kleine club is vanbuiten niet direct herkenbaar. De mini club zit verstopt in een andere, grotere uitgaansgelegenheid op de Witte de With. Diegenen die de club wel weten te vinden, zullen de ervaring echter niet snel vergeten. “Kwalitatief uitgaan bij een plek die ook nog eens bij je past. Dat is tegenwoordig een hele kunst. Dankzij het openen van deze mini club, hebben we uitgaansgelegenheden voor elk moment,” aldus Hell.

Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht