In gesprek met Daphne

Waarom is social media en PR zo belangrijk voor bedrijven volgens jou?
“Social media en PR zorgt ervoor dat een bedrijf of merk een positieve relatie kan opbouwen met het publiek. Zo kunnen mensen op een toegankelijke manier jouw verhaal leren kennen en meer over je te weten komen. Dat zorgt voor een fijne vertrouwensband tussen beide partijen. Essentieel wat mij betreft, als je als bedrijf op een duurzame manier wil groeien.”

Waarom werk je bij Today’s Specials?
“Toen ik hier kwam met mijn sollicitatiegesprek voelde ik meteen een gezellige vibe. Ik was op zoek naar een wat kleiner bedrijf, met meer persoonlijke aandacht en meer kans om mezelf te ontwikkelen en te groeien. Daarnaast sprak de veelzijdigheid mij erg aan en het feit dat het kantoor midden in Rotterdam zit.”

Naar welke projecten kijk je het meest uit?
“ik heb vooral veel zin in om me bezig te houden met allemaal verschillende projecten. Al de verschillende social mediakanalen onderhouden zorgt voor veel afwisseling, veelzijdigheid en diversiteit.”

Wat wilde je vroeger als kind worden?
“Vroeger toen ik twee jaar was, wilde ik een koekje worden. Toen wilde ik archeoloog worden en ging ik altijd naar het museum en speelde ik met een kwastje in de zandbak. Daarna wilde ik actrice worden, en dan eigenlijk vooral Chantal Janzen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik vooral iets creatiefs wilde doen.”

Koken of uiteten?  
“hmmm, Ik vind koken zelf erg leuk aangezien ik dan nieuwe dingen kan proberen en proeven maar op een vrijdag of zaterdag vind ik uiteten echt fantastisch. Vooral met een extra lange naborrel.”

Welk(e) restaurant(s) zou je als tip geven?
“Er zijn heel veel leuke plekken in Rotterdam. Ik heb niet één favoriet, dat ligt echt aan mijn mood. Ik heb wel een mega leuke tip, maar dat restaurant ligt in Berkel en Rodenrijs. Het heet Fattoria Naturale. Dit restaurant is gesitueerd in een schattige boerderij en heeft een hele lekkere Italiaanse keuken. Wat het zo leuk maakt, is dat ongeveer alle producten die ze gebruiken lokaal ingekocht zijn. Het klassieke interieur maakt het helemaal af.”

Jouw geheime talent/een weetje over jou?
“Ik vind het leuk om nieuwe sporten uit te proberen. Van klassiek ballet tot boksen en mountainbiken, ik heb het allemaal een keer gedaan. Ik wil me zelf namelijk blijven uitdagen en vind het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe prikkels.”

Wat is jouw guilty pleasure?
“Ik kies altijd hetzelfde bij de Mac Donalds. Ik heb één keer iets anders besteld en toen was ik zwaar teleurgesteld. Dus ik neem altijd 6 kipnuggets en een kleine friet met fritessaus. En een tip voor als je brak bent, de cola van de Mac is een echte life saver.”

Gerelateerde items
Terug naar overzicht