Jeu de boules-foodhal ‘Mooie Boules’ opent in Eindhoven

Wie denkt aan boulen, eten, spelen en borrelen met vrienden en vrienden van vrienden denkt aan Mooie Boules: de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Het nostalgische potje jeu de boules is inmiddels een doorslaand succes in Amsterdam, Rotterdam en Delft. Menig levensgenieter kent het geliefde concept en brengt hier wekelijks zijn avond door. Eén ding was dus zeker: een vierde Mooie Boules vestiging mag zeker niet ontbreken in Brabant. Eind februari opent Mooie Boules Eindhoven dan ook officieel haar deuren aan de Kleine Berg 12.

Spelen, happen en proosten
Van een spontane date, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; Mooie Boules is de speeltuin voor vrienden van vrienden waar een uiteenlopend publiek de gehele week samenkomt om samen een spelletje te spelen, te borrelen en een hapje te eten. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. Denk aan jeu de boulesbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken en huiskamers met zelftap. Met vier eetconcepten, diverse bordspellen, een shuffelboard, sjoeltafels én - de inmiddels fa-boules - karaoke room is de beleving compleet. Vanaf eind februari maakt Eindhoven kennis met deze nieuwe vorm van Brabantse gezelligheid.

Eigenaren uit home town Eindhoven
Een Mooie Boules vestiging in Eindhoven is een langgekoesterde wens van mede-ondernemers Jesse van der Meulen en Niek Karsmakers: ‘’Een vestiging in Eindhoven stond al vanaf het begin hoog op ons lijstje, mede doordat wij beiden Eindhovense roots hebben. Mooie Boules past perfect in deze stad door de Brabantse gezelligheid, het bruisende stadsleven én de bedrijvigheid.’’ Geniet vanaf eind februari van bieren van Swinkels en signature dishes van verschillende keukens. En niet te vergeten: daag je vrienden, familie én collega’s uit voor een potje jeu de boules.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht