Jubileumfeest voor Gastrovino Veenendaal

Het is een jaar geleden dat Gastrovino haar deuren openden in Veenendaal om fijnproevers te voorzien van hoogwaardige delicatessen en kwalitatieve wijnen. Om dit heugelijk feit te vieren, wordt er 29 april de hele dag een gratis rosé overzichtsproeverij georganiseerd op het terras. Speciaal voor iedereen die wel behoefte heeft aan wat zomerse sferen. “We zijn zo hartelijk verwelkomt door de buurt afgelopen jaar, dat we graag wat terug willen doen tijdens ons jubileum. Iedereen kan op 29 april gratis komen proeven van de beste roséwijnen voor aankomend zomerseizoen. Daarnaast geven we op 28 april een gratis fles bubbels bij elke besteding. Zo kunnen we met z’n allen proosten op een succesvol eerste jaar,” vertel ondernemer Wesley Braafhart trots over het aankomende jubileumfeest.

Een jaar ondernemen

Voor Sander Braafhart was het een bewogen eerste jaar, waarin er vooral veel geproefd, geprobeerd en verfijnd werd. Nu heeft hij het gevoel dat zijn assortiment precies de juiste snaar raakt bij vaste gasten, buurtbewoners en wijnliefhebbers: “Na een jaar in Veenendaal gedraaid te hebben, kan ik wel zeggen dat we de juiste weg bewandelen. De groei is stabiel en we weten precies waar de Veenendalers behoefte aan hebben. Heerlijke, op maat gemaakte borrelplanken, toegankelijke wijnproeverijen en de beste delicatessen uit de streek. Het was aanpoten, maar ik geniet elke dag van de buurtfunctie die we vervullen met deze prachtige winkel.”

Gastrovino Veenendaal

Gastrovino Veenendaal is de 30e winkel van Gastrovino Nederland. De inmiddels 90 jaar oude inkoopcombinatie is gespecialiseerd in de inkoop van hoogwaardige delicatessen en wijnen uit binnen-en buitenland. Gastrovino Veenendaal beslaat een oppervlakte van 140m2 en is gevuld met lokale producten, droge pasta’s, olijven en noten, maar ook counters met antipasta, verschillende vleeswaren, (buitenlandse) kazen en brood vullen de winkel. In het horecagedeelte worden diverse wijnen, koffie, frisdranken, bier en borrelhappen geserveerd.

Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht