Love at first fries: bij Bram Ladage op First Date tijdens Valentijnsdag

 Gematched worden voor een blind date op basis van je favoriete patat en snack: Bram Ladage laat het deze Valentijn echt gebeuren! Voor iedereen die ‘de dag van de liefde’ dit jaar alleen dreigt door te brengen is er de mogelijkheid om te First Daten bij de Rotterdamse patatkoning. De matchmakers selecteren de kandidaten van deze First Dates niet op raakvlakken op het gebied van hobby’s of interesses, maar vindende ultieme match op basis van de voorliefde voor een kroket, een frikandel of juist een patatje pindasaus. Slaat het vlammetje echt over en besluit het stel binnen vijf jaar in het huwelijksbootje te stappen? Dan betaalt Bram Ladage de bruiloft!

Liefde gaat door de maag!

Geïnteresseerde singles die wel in zijn voor een beetje humor zijnde uitgelezen kandidaten voor de datingsstunt van Bram Ladage en kunnen zich inschrijven via het aanmeldformulier op de website, Facebookpagina of het Instagram account van Bram Ladage.  Waar de meeste datingsplatformen op voorhand graag willen weten wie je bent en wat je interesses zijn, is Bram Ladage vooral geïnteresseerd in de snack - en sausvoorkeur. Rocco Ladage, matchmaker én eigenaar van Bram Ladage vertelt: “We weten het allemaal: liefde gaat door de maag! Daar moesten we deze Valentijn wat mee. Deelnemers die dezelfde snack-of sausvoorkeur hebben worden met elkaar gematched. Hoe leuk is het als hier daadwerkelijk ware liefde uit voortvloeit? Wij geloven er in ieder geval in!”.

Patat met snack bij kaarslicht

De matchmakers van Bram Ladage kiezen uit alle aanmeldingen 16 kandidaten voor een First Date op vrijdag 14 februari. Het Bram Ladage filiaal op Zuidplein wordt in samenwerking met winkelcentrum Zuidplein omgetoverd tot een romantische omgeving met rode loper, kaarslicht en knusse aankleding. De kandidaten worden hartelijk ontvangen door de lokale ondernemers Jim en Ronald, waarna ze elkaar in alle rust leren kennen. Op het menu staan uiteraard de patatjes van de Rotterdamse patatkoning en de voorkeurssnack. Zit er een tweede date in? Dan krijgt het stel een waardebon van Bram Ladage om nóg een keer te komen daten. Loopt het uiteindelijk uit op ware liefde en wordt er binnen vijf jaar getrouwd? Dan dekt Bram Ladage de kosten voor de bruiloft.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht