Mooie Boules bezorgt speeltuin aan huis met nieuwe partner 999 Games

Alle Netflix series zijn bekeken, de to-do lijsten zijn afgevinkt en videobellen met vrienden is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. De verveling slaat - dan wel stiekem - toe onder menig Nederlander. Om wat leven in de interne brouwerij te blazen, slaat Mooie Boules haar handen ineen met spelkoning 999 Games. Dit partnership heeft geleid tot verschillende ‘speelthuis pakketten’, bestaande uit vier kaart, dobbel- óf bordspellen. Iedere spelliefhebber kan de speelpakketten binnen één druk op de knop online bestellen voor thuis of laten bezorgen bij een geliefde. Op deze manier tovert jong en oud zijn woning om tot indoor speeltuin.

Indoor speeltuin voor thuis
Mooie Boules fans weten maar al te goed dat het doe-horecaconcept garant staat voor een avond vol eten, spelen, boulen en borrelen. Rogier van Genugten, founder en mede-eigenaar van Mooie Boules, zegt: ‘’We hopen natuurlijk dat we onze deuren snel mogen heropenen, maar in de tussentijd willen we iedereen op afstand laten genieten van de Mooie Boules sferen. Ons partnership met 999 Games vieren we door liefhebbers verschillende speelpakketten aan te bieden met álle ingrediënten voor je speelthuis.’’ Het pakket is samengesteld om samen te genieten met vrienden, huisgenoten en familie. Niet op locatie, maar gewoon thuis: je kunt de spelletjes dan ook al met één of twee spelers spelen. Het leukste is misschien wel dat je het speelpakket cadeau kunt doen aan je (groot)ouders, die je in deze tijd maar al te graag een hart onder de riem wil steken. Naast de speelpakketten organiseert Mooie Boules wijnproeverijen en pubquizzen én hebben ze de karaokelijsten op Spotify gezet.

Met vrienden voor vrienden en boulestegoed
Alle ‘speelthuis pakketten’ vullen zich verder met typische Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen. Dit is in samenwerking met Swinckels, Brandt & Levie, Vinites, Grapedistrict, Boerderij De Eenzaamheid en AB InBev. De thuisbezorgservice Budbee brengt de bestellingen – geheel volgens de normen van het RIVM - langs de deuren door heel Nederland. Naast alle ingrediënten voor een leuke tijd thuis, kan iedereen het ‘boulestegoed’ aanschaffen online. Zodra de horeca weer haar deuren mag openen, kunnen deze tegoedbonnen worden ingeruild op een van de Mooie Boules locaties (Amsterdam, Rotterdam, Delft, Eindhoven). De ‘speelthuis pakketten’ en het boulestegoed zijn te bestellen via de website: bestellen.mooieboules.nl. Deze website is tot stand gekomen met het online marketing bureau The Fully Bookers.

Joy Struijk
PR & Content creative
Gerelateerde items
Terug naar overzicht