Op 18 februari opent De Beren restaurants haar 43e vestiging in Ede

Vanaf dinsdag 18 februari kunnen Edenaren genieten van een heerlijk avondje uit bij De Beren Ede. Pal tegenover bioscoopgigant Pathé, aan de Laan der Verenigde Naties 165, opent de 43ste vestiging van de succesvolle horecaketen haar deuren voor liefhebbers van lekker eten en gezellig uit eten gaan. Edenaren en iedereen uit de wijde omgeving worden zeven dagen per week met open armen ontvangen door een enthousiast team. Zij staan te popelen om gasten kennis te laten maken met alles wat De Beren te bieden heeft: van goedgevulde lunches en sappige stukken vlees, tot de verfrissende cocktails aan de stijlvolle bar. Om de opening te vieren maken gasten de eerste twee weken kans op een jaar lang gratis eten en ontvangen de eerste 1000 bezoekers gratis berensokken.

Gezellig dineren op een perfecte locatie
Zoals men van De Beren gewend is, heeft Het Edens restaurant een eigentijdse, toegankelijke en stoere uitstraling. Het restaurant bevindt zich tussen winkelcentrum Stadspoort en Pathé en vestigt zich in het gloednieuwe complex City Valley West. De eigenaren van het restaurant, Leo en Bianca Bruins, zijn goede bekenden van De Beren. Het franchiseduo exploiteerde eerder een De Beren vestiging in Houten en verkocht dit na vier jaar, waarna zij vorig jaar een De Beren restaurant in Veenendaal openden. Leo Bruins vertelt: “Met flink wat jaren ervaring met het runnen van een De Beren restaurant, zijn we helemaal klaar om het avontuur van een tweede vestiging aan te gaan. We kunnen niet wachten om nieuwe gasten te verwelkomen in Ede en hen ook een heerlijke avond te bezorgen!" Het restaurant telt in totaal 384 zitplekken, waarvan 226 binnen en 158 buiten.

Bourgondisch genot
Gasten kunnen zich vanaf 11.30 uur te goed doen aan een menukaart die pronkt van de smaakvolle gerechten. Zo vult de lunchkaart zich met rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Vanaf klokslag vijf uur schuiven gasten aan voor o.a. de “all time favorites” van De Beren, zoals spareribs, satés en entrecotes. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor gezellige borrels. Tot slot kunnen gasten bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement in samenwerking met bioscoop Pathé. Het arrangement bestaat uit een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze voor €31,-.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en klantvriendelijkheid. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants en twintig bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. De horecaketen groeit hard en gaat dit jaar nieuwe vestigingen openen in Doetinchem, Amsterdam-Noord, Drachten en drie locaties in Drenthe.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht