Pasen in Rotterdam: gouden eieren zoeken in Oude Haven

Dit jaar heeft de paashaas de Oude Haven niet overgeslagen! Tijdens het paasweekend organiseert restaurant Vader Kleinjan het begin van de lente met de ‘Easter Gold Hunt’. Er zijn gedurende het weekend verschillende gouden eieren verstopt op en rondom het terras van Vader Kleinjan in de Ouden Haven. Voor de fanatieke ei-zoekers onder ons is dit hét moment om alles uit de kast te halen tijdens een pittige zoektocht naar de eieren. En wat valt er te winnen als je een gouden ei gevonden hebt? Denk aan een heerlijke borrel op het terras met vrienden, een uitgebreide lunch met een vriendin of fantastisch diner om de lente in te luiden.

Zoek en gij zult vinden

Gedurende het paasweekend zijn er verschillende gouden eieren te vinden op en rondom het terras van Vader Kleinjan en de Ouden Haven. Een leuke activiteit om samen met je vrienden, familie of kennissen aan mee te doen. De gelukkige vinders van de gouden eieren worden o.a. beloond met een uitgebreid diner voor twee, een zomerse lunch of een heerlijke borrel op het terras van Vader Kleinjan. De perfecte gelegenheid om te genieten van de omgeving en sfeer onder het genot van een paar koude drankjes en uitgebreide borrelhappen. Let wel, je mag maar één ei inleveren per persoon.

Over Vader Kleinjan

Vader Kleinjan is gelegen aan de Oude Haven van Rotterdam. Met een ruim en zonnig terras aan het water, biedt het een heerlijke plek om heel het jaar door te genieten van de sfeer en het uitzicht. Of je nu langskomt voor een informele borrel met vrienden, een intiem diner voor twee, of gewoon om te ontspannen met een verfrissend drankje terwijl je de bedrijvigheid van de haven gadeslaat, bij Vader Kleinjan kan het allemaal.

Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht