Rapper Boef lanceert eigen burger én French Taco met Johnny’s Burger & O’Tacos

Vanaf zaterdag 16 maart kan heel Nederland kennismaken met de smaakvolle ‘Boef Burger’ en de ‘Boef O’Taco’. De twee gerechten, beiden bedacht en samengesteld door rapper Boef, worden door een exclusieve samenwerking met Johnny’s en O’Tacos geïntroduceerd aan fans door heel Nederland. Wat begon als een uit de hand gelopen grap op Instagram, is afgelopen week snel uitgegroeid tot groot (viral) succes. De burger van de populaire rapper ging gisteravond massaal over de plank tijdens de testfase in Den Haag. Om deze reden heeft take-away en delivery store Johnny’s besloten om de nieuwe populaire burger vanaf zaterdag 16 maart landelijk te gaan bezorgen én de ‘Boef O’Taco’ aan het menu toe te voegen van O’Tacos. De Boef Burger bestaat uit een zwarte bun, 200 gram burger, Dorito’s, sla, cheddar, Jalapenos en Samurai Saus.

Founder Tarek Cherkawi vertelt enthousiast over de nieuwbakken samenwerking: "We zijn vereerd om een samenwerking aan te gaan met Boef. Al jaren is hij één van de meest bekende artiesten van ons land, maar hij is ook een groot liefhebber van een goede hamburger en een (French) taco! Wij kunnen dan ook niet wachten om de speciale ‘Boef Burger’ en ‘Boef O’Taco’ morgen te lanceren."

Special delivery door rapper Boef

Op donderdag 13 maart was niemand minder dan Boef zelf aanwezig bij Johnny’s aan de Theresiastraat 123 in Den Haag om zijn burger te bereiden én zelf te bezorgen bij fans van het eerste uur. Boef zijn eerste bezorging was bij een fan genaamd Zakaria, die helemaal perplex stond toen de bezorger op de scooter niemand minder was dan de rapper zelf! Zakaria kon niet geloven dat zijn idool ineens bij hem op de stoep stond. Het nieuws van Boef zijn aanwezigheid in Den Haag verspreidde zich hierna snel via social media. Binnen korte tijd stroomde de burgerbestellingen massaal binnen. Het doel van deze actie was onderzoeken of er 200 burgers verkocht konden worden. Dit doel werd ruimschoots overtroffen met maar liefst 500 verkochte burgers. Om deze reden is besloten om de ‘Boef Burger’ én ook een nieuw ontwikkelde ‘Boef O’Taco’ vanaf zaterdag 16 maart landelijk aan te bieden via de bekende delivery platforms, de johnnys.nl website en in de winkel.

Over Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek Cherkawi in Amerika, waar hij op slag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchiseformule telt inmiddels 52 vestigingen en is de snelst groeiende hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Het doel is om eind 2025 af te sluiten met 75 vestigingen.

Over O’Tacos

O’Tacos is in 2007 opgericht in Frankrijk. Dankzij een sterke formule met populaire Franse taco’s -een gerecht dat bestaat uit een bloemtortilla met frites, vlees en kaas- is het bedrijf in 2014 een stroomversnelling terechtgekomen. Dankzij het starten van een franchiseformule wist O’Tacos internationaal uit te breiden in verschillende steden in o.a. België, Duitsland, Italië, Spanje en in Nederland. Johnny’s Burger Company kreeg in 2023 de exclusieve rechten om het fastfoodmerk O’Tacos te franchisen

Cristèl Klandermans
Founder & Owner
Gerelateerde items
Terug naar overzicht