SUGO to go & delivery helpt Rotterdamse ondernemers tijdens horeca lockdown

De tweede horeca lockdown slaat voor veel horecaondernemers in als een bom. Het afhalen en bezorgen van menu’s en borrelboxen is de nieuwe norm om het hoofd boven water te houden. Om horecaondernemers een extra kans te bieden in tijden van crisis, bedachten Rotterdamse ondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen een nieuw verdienmodel waarmee zij nu toch omzet kunnen draaien. SUGO to go & delivery kan als tweede bezorglijn worden toegevoegd aan bestaande restaurants, lunchrooms en andere horeca. Begin deze maand opende de eerste vestiging in Rotterdam Alexander en na doorslaand succes is de tweede locatie sinds deze week geopend in Rotterdam Rivium. Vanaf vandaag is SUGO to go & delivery ook aangesloten bij Thuisbezorgd en kunnen bewoners en omwonenden van deze regio's thuis genieten van SUGO’s pizza al taglio.

Een tweede bezorglijn
Net als vele andere horecaondernemers, moest Dave van Beek, eigenaar van Daily’s Rivium, de deuren van zijn lunchroom sluiten. “Onze lunchroom bevindt zich op een bedrijventerrein. Niet alleen de horeca, maar ook vele kantoren zijn gesloten. Met de verkoop van 10 á 15 broodjes per dag, zouden we het niet redden.”, vertelt Van Beek. Het strategische concept van Herman Hell en Hugo Kruijssen is een schot in de roos en komt voor Dave als geroepen. Het implementeren van SUGO to go & delivery is mogelijk voor uiteenlopende bedrijven, zowel vanuit de bestaande keuken als in de eigen horecazaak. Hoewel het bereidingsproces van de pizzabodems zo’n 72 uur kost, levert SUGO de bodems vanuit een centrale keuken vers aan bij horecaondernemers. Op deze manier hoeven zij de pizzabodems alleen nog te voorzien van toppings en is er dus geen extra personeel nodig voor het bereiden van de pizza’s.

Dave licht toe: “Het fijne is dat ik geen compleet nieuwe keukeninrichting moest regelen om een ander product te verkopen. SUGO is heel makkelijk te combineren met de bestaande zaak, het gaat in principe om een tweede bezorglijn. Overdag verzorgen we broodjes, in de avond pizza. Het gaat om een lage investering en alle pizzastukken die ik verkoop en bezorg, leiden tot winst.”

SUGO to go & delivery Rivium
Een maand geleden opende de allereerste SUGO to go & delivery van Nederland aan het Prins Alexanderplein in Rotterdam. Na doorslaand succes breidt het concept zich dan ook al uit naar Rotterdam Rivium. Waar Rivium tot op heden een gebied met weinig tot geen leveringsmogelijkheden was, brengt SUGO hier verandering in. "Rivium bevindt zich niet middenin de stad waar de bezorg- en afhaalmogelijkheden voor het oprapen liggen en de restaurants zijn natuurlijk gesloten. Via SUGO to go & delivery kunnen mensen in de buurt toch iets gezonds en kwalitatiefs eten.”, vertelt Dave, de tweede eigenaar van de SUGO bezorglijn.

Rotterdam is slechts het begin. SUGO to go & delivery is klaar om uit te rollen naar alle uithoeken van Nederland en zoveel mogelijk ondernemers te steunen in de coronacrisis.

Overige informatie
SUGO to go & delivery Rivium
Rivium 1e Straat 121A, 1, 2909 LE Rotterdam
www.sugo.nl
www.facebook.com/sugo
www.instagram.com/sugopizza
Elke dag geopend van 18.00 tot 21.00 uur

Over samenwerken met SUGO
Herman Hell en Hugo Kruijssen
Eendrachtsweg 42
3012LD Rotterdam
info@sugo.nl

Chiara Izelaar
PR-Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht