Tijdens de feestdagen sneeuwt het verse Brammetjes bij Bram Ladage

Tijdens de feestdagen hebben we het altijd gigantisch druk. Last minute kerstinkopen in overvolle en drukke winkelstraten horen daar nu eenmaal bij. Bram Ladage, bekend om zijn overheerlijke patat, geeft het shoppend publiek aankomende decembermaand een fijne verrassing. “Om onze Bramfans tijdens het doen van inkopen te verrassen, strooien we in de maand december met gratis Brammetjes. Even lekker opwarmen tijdens het shoppen, of om onder kerstboom weg te geven aan familie of vrienden. Handig, want dan hoef je ook niet meer de winkels in,” vertelt Isabeau Ladage, verantwoordelijk voor de marketing.

Dertien grote, rode buzzerknoppen zullen vanaf 8 december rouleren tussen de verschillende locaties. De buzzer gaat – na indrukken door de passerende Bramliefhebber – willekeurig én onder begeleiding van de bekende Bram Ladage-tune af. De prijs? Een lekker patatje natuurlijk. Gelukkige winnaars krijgen een cadeaubon voor een Brammetje met saus naar keuze. Om zelf direct op te eten, of om weg te geven.

Jaar lang gratis Brammetjes

"Naast alle feestelijkheden in onze winkels, staat er online ook een hoop leuks te gebeuren," deelt Isabeau. "Via onze website kunnen mensen vanuit huis de digitale buzzer activeren, waarmee ze niet alleen kans maken op directe gratis Brammetjes, maar bijvoorbeeld ook een jaar lang kosteloos genieten van onze heerlijke patat." Zo wordt de feestvreugde niet alleen in de winkels, maar ook online volop gevierd.

Over Bram Ladage

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met 40 winkels in Nederland. Het Rotterdamse familiebedrijf heeft een eigentijdse ‘handen-uit-de-mouwen’ aanpak, welke zich laat kenmerken door dagvers gesneden aardappelen en een snelle service met een persoonlijke touch. Ook is Bram voorstander van korte voedselketens en verkrijgen ze hun producten, als het even kan, lokaal.

Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht