Vakantie aan nieuw Rotterdams strandje bij de Maaskantine

Vakantie aan nieuw Rotterdams strandje bij de Maaskantine
Overdekt buitenrestaurant met stadsstrand, BBQ, zomer-events én uitzicht op de stad

Deze zomer is het niet meer nodig om de Randstad te verlaten om neer te strijken op een lekker strand aan uitgestrekte wateren. In Rotterdam is sinds deze maand een nieuw summer proof buitenrestaurant aan de waterkant te vinden: de Maaskantine. De combinatie van een beachclub met BBQ en cocktails en het bruisende stadsleven, zorgt voor een ongedwongen vakantiegevoel. De Maaskantine is dé plek waar langverwachte zomerse ontmoetingen met je stadsvrienden plaatsvinden.

Good times & tan lines: vakantie in eigen stad
De Maaskantine opende vorig jaar oktober, middenin de coronacrisis, haar deuren. De Rotterdamse ondernemer en eigenaar Ruben Venema vertelt: ‘’Een horecazaak openen tijdens een pandemie was een risico. Toch hebben we leven geblazen in een vrij onontdekt stuk Rotterdam. Nu de zomer nadert, merk je dat iedereen weer toe is aan nieuwe belevenissen, spontaniteit en zon. Naast het uitzicht op de skyline kunnen gasten op de vijftig strandbedjes op het stadsstrand vertoeven. Via een QR code bestel je eenvoudig je eten en drinken en je zoekt de schaduw op achter onze zonneschermen en parasols.’’

Evenementen
De kleurrijke summerproof plek aan de waterkant is volgens de Rotterdamse ondernemer en eigenaar Ruben Venema pas écht compleet met food - en muziekevenementen, zwoele zomeravonden en sportieve activiteiten. Zo toont De Maaskantine 15,16 en 17 juli beach classics in samenwerking met het filmplatform Roffa Mon Amour. Zelfs een volleybaltoernooi mag niet aan het seizoen ontbreken. Venema heeft de ambitie om De Maaskantine nog verder uit te breiden met een dakterras en drive-in bioscoop. Ook voor een borrel, feest of trouwerij ben je bij De Maaskantine aan het juiste adres.

Overige informatie
De Maaskantine is van donderdag tot zondag geopend voor lunch, borrel en diner van 12.00 uur tot 22.00 uur. Reserveren kan vanaf 6 personen via demaaskantine.nl.

De Maaskantine
Plantagelaan 2, 3063 NG Rotterdam
Openingstijden: van donderdag t/m zondag van 12.00 - 22.00 uur
Social media: instagram.com/demaaskantine | facebook.com/demaaskantine

Joy Struijk
Creative PR Consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht