Williams Premium Canned Cocktails introduceert feestelijke Christmas Giftbox

Komende feestdagen is het mogelijk om een keer écht origineel uit te pakken met de cadeaus onder de boom, of juist het feestelijke diner aan huis een smaakvolle upgrade te geven. Williams Cocktails introduceert deze winter namelijk de “Williams Holiday Special”. Een good looking giftbox met hoge kwaliteit ‘ready to serve’ cocktails, op verzoek feestelijk ingepakt en voorzien van persoonlijke kerstboodschap. De ideale aftrap van de feestdagen! Ontdek de all-time favourites; Negroni, Pornstar Martini, Margarita, Daiquiri, Espresso Martini en Old fashioned. Leuk weetje? De cocktails worden handgemaakt door een ervaren bartender en verpakt in opvallende 100% recyclebare conservenblikken. In blik bezorgd en -na een 5 second shake- in fraai glaswerk door jou gepresenteerd. Met de Williams Holiday Special ben je verzekerd van een origineel kerstcadeau!

Award winning cocktails

Ready-to-serve drinks winnen wereldwijd aan populariteit. En juist het fraai ontworpen cocktailblik van Williams Premium Canned Cocktails won afgelopen maand in Londen de wereldwijde award voor de vormgeving van het product op de Pentawards. Jamil Sancha, eigenaar van Williams Premium Canned Cocktails, vertelt enthousiast: “We waren  vastbesloten om het uiterlijk net zo kwalitatief hoogwaardig te maken als de inhoud. En dat is gelukt! Met onze bijzondere Williams Holiday Special heeft men dan ook een mooi en smaakvol kerstcadeau om te geven of krijgen”.

Handgemaakt

Cocktails zijn de stijlvolle gangmaker van iedere bijzondere gelegenheid. Het doorgaans kleurrijke drankje staat bekend als de klinkende opening van een feest, de stijlvolle toevoeging aan de vrijdagmiddagborrel en een goede eerste indruk op een first date. Een cocktail aan de bar valt altijd goed in de smaak. Hetzelfde resultaat aan de thuisbar behalen, is niet voor iedereen weggelegd. Met de gedachte ‘gemak en kwaliteit dient de mens’, ontwikkelde Williams Premium Canned Cocktails ready to serve cocktails. Van kruidig tot fruitig en sterk. Er is voor iedere fijnproever een classic beschikbaar in blik. De cocktails worden tot aan de deurmat geleverd. Het enige wat rest, is fraai glaswerk. Ideaal voor de gezellige borrelavonden thuis én natuurlijk de feestdagen die voor de deur staan.


Overige Informatie:

Williams Premium Canned Cocktails

William Boothlaan 5A

3012 VG Rotterdam

giftbox: https://williamscocktails.com/collections/holiday-special

williamscocktails.com/nl

instagram.com/williams.cocktails/

Cristèl Klandermans
Owner & Creative Director
Gerelateerde items
Terug naar overzicht