Atoll Rotterdam organiseert DJ contest voor jong talent

Afrojack, Martin Garrix en Armin van Buren, op dit moment allemaal grootheden achter de DJ-booth in binnen- en buitenland. Toch hebben deze bekende DJ’s allemaal één ding gemeen. Als startend talent zijn ze allemaal begonnen bij een horecazaak die hen de kans gaf hun sound aan het publiek te laten horen. Atoll Rotterdam is op zoek naar nieuw DJ talent en organiseert om die reden vanaf 2 juli iedere maand een “DJ Contest”. Jong talent kan op deze avond laten horen welke skills zij in huis hebben aan het aanwezige publiek én een kritische jury. De winnaar van de contest gaat naar huis met een eerste vast contract als DJ bij Atoll Rotterdam.

DJ Contest
Deelnemers van de DJ contest kunnen zich aanmelden voor het muziekgenre waar zij het meest in thuis zijn.  Wekelijks staat er immers één genre centraal voor de nieuwe grootheden achter de draaitafel. Tijdens de try- out en tijdens de contest zal de jury het talent beoordelen. Huis DJ en mede jurylid La Ber vertelt: “We zoeken een echt nieuw en fris talent die een eigen stijl heeft en goed aanvoelt wat het publiek van Atoll wil horen. We zullen beoordelen op creativiteit én of hij of zij één van de genres: house, minimal deephouse of tech house draait!’’

Atoll Rotterdam
Met 12 bowlingbanen, 18 pooltafels én een loungeruimte is Atoll Rotterdam één van de meest bekende uitgaanscentra van Rotterdam Zuid. Gelegen aan het Cor Kieboomplein en grenzend aan veel bekende horecazaken en Pathé, is het de perfecte uitvalsbasis voor een complete avond uit.  De loungeclub biedt naast de uitgebreide dranken- en dinerkaart diverse activiteiten om met vrienden, familie of collega’s te ondernemen. Onder meer bowlen, biljart en airhockey zorgen voor een ongedwongen avondje uit in wereldstad Rotterdam.

Ga de uitdaging aan
Iedereen die ervan droomt om zijn of haar DJ carrière een boost te geven én 18 jaar of ouder is, kan zich inschrijven voor de DJ contest via dj@atoll-rotterdam.nl. Zo staat er binnenkort jong talent achter de draaitafels van één van de meest bezochte uitgaanscentra van Rotterdam!

Gerelateerde items
Terug naar overzicht