Bedrijfsleider Leo kookt: warme kroeghappen voor een tientje bij Café Van Zanten

Geen zin om zelf achter de potten en pannen te staan tijdens deze koude dagen? Bedrijfsleider Leo van het bekende Rotterdamse Café Van Zanten heeft dé oplossing. Hij kruipt zelf achter het fornuis voor een scala van betaalbare kroeghappen. Speciaal voor alle kroegtijgers die wat strakker op de centen zitten deze dure decembermaand. Na een paar frisse fluiten bijt je bijvoorbeeld in een sappige Black Angus burger met cheddar en uiencompote voor slechts €9,50. Of laat je opwarmen door een Belgisch stoofvlees met truffelmayo en verse friet voor het kleine bedrag van €12,50.

“Vraag me niet hoe we het voor elkaar krijgen om gerechten voor deze prijs aan te bieden, maar ik zou zeggen: profiteer ervan! Het leven is namelijk al duur genoeg deze dagen. Wij vinden dat lekker genieten van een goede prak met een ijskoude pils of twee voor iedereen haalbaar moet blijven”, aldus Leo.

Menu voor omme nabij een tientje

Hongerige cafébezoekers kunnen iedere dag van de week aanschuiven voor Leo’s kookkunsten. De gerechten variëren van een winterse stamppot zuurkool met een traditionele balgehakt en jus, fish & chips met remoulade, wienerschnitzel met frietjes, tot aan een saté van kippendijen met huisgemaakte pindasaus, zoetzuurtje en kroepoek. Het goedkoopste gerecht is €9.50, het “duurste” slechts € 12,50.

Over Café Van Zanten

Café Van Zanten is het bekende café in Rotterdam gevestigd aan de bruisende Binnenrotte, op de hoek van de Meent. Van kopjes koffie en een perfect getapt vaasje tijdens de drukke marktdagen, zonovergoten terrasdagen in de zomer, tot aan bomvolle voetbalfeesten als de favoriete club Feyenoord speelt. Café Van Zanten is al sinds jaar en dag de huiskamer van Rotterdammers jong en oud. Nog geen plannen op vrijdagavond 15 december? Dan kun je bij Van Zanten terecht voor De Foute Kersttrui borrel.  


Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht