De Beren restaurants richt haar pijlen op Drenthe

De Beren zet voor het eerst voet aan wal in de provincie der hunebedden: Drenthe. Op de plek waar voormalig horecaketen Het Postkantoor gevestigd zat, begint De Beren met frisse zin aan een nieuw avontuur met een nieuw restaurant. De inwoners van Hoogeveen en omstreken zijn vanaf vandaag welkom aan de Van Echtenstraat 35 om de overheerlijke gerechten van De Beren zelf te ervaren. Families en vrienden worden iedere dag van de week op gepaste wijze verwelkomd door de gastvrije medewerkers om te komen genieten van de ultieme Berenbeleving en de bourgondische menukaart. Om de opening te vieren, maken gasten die reserveren kans op een Mini voor een weekend inclusief diner voor twee.

Verrijking voor Hoogeveense stadsbeleving
Het De Beren restaurant vestigt zich midden in het bruisende centrum van Hoogeveen op de plek waar voorheen het welbekende Grand Café Het Postkantoor gevestigd zat. Afgelopen november werd de overname van drie vestigingen van Het Postkantoor in Drenthe al bekend gemaakt en na een fikse verbouwing trapt Hoogeveen de reeks af. Het De Beren filiaal aan de Van Echtenstraat is in een waar Berenjasje gestoken en heeft een gezellige, eigentijdse en stijlvolle uitstraling gekregen. Gasten die gewend waren neer te ploffen bij Het Postkantoor kunnen vanaf nu ook bij De Beren terecht voor een uitgebreide lunch, diner en borrel. Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent dit filiaal haar deuren tot in de late uurtjes: feestgangers kunnen hier straks – wanneer dat weer is toegestaan – in de weekenden terecht voor een dansje en een drankje. Het enthousiaste team staat te springen om heel Hoogeveen en omstreken Berenvriend te maken. Wie de zaak gaat runnen is nog onbekend: De Beren is nog op zoek naar een geschikte ‘local hero’ die de Drentse vestiging gaat runnen.  

Royale menukaart
De Beren beschikt over een menukaart bomvol smakelijke gerechten. De gehele dag zijn gasten meer dan welkom om te genieten van de échte De Beren klassiekers, zoals satés, spareribs en entrecotes. Tot klokslag vier uur kunnen de feestelijk belegde broodjes en rijkelijk gevulde salades van de lunchkaart ook besteld worden. Voor de laatblijvers is er ruimte om na het diner een borrel te nuttigen en de heupen los te gooien op de beats van de DJ. De vegetariërs onder ons hoeven ook niet te treuren: er is een ruim scala aan vegetarische versnaperingen. Zo zijn ook de “all time favorites” als de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger in een vegetarische variant te verkrijgen. Dat er voor ieder wat wils is blijkt ook wel uit de uitgebreide arrangementenkaart zoals een high tea of high beer. Naast de reguliere menukaart kan er ook gekozen worden uit een 3-gangen seizoensmenu bereidt met verse seizoensproducten voor €23,-.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid                                                                
Horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en klantvriendelijkheid. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants en twintig bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. De horecaketen groeit hard en verwacht dit jaar, ondanks de huidige coronasituatie,  nieuwe vestigingen te openen, waaronder Emmen, Doetinchem en Amsterdam-Noord.


Informatie over De Beren Hoogeveen
Adres: Van Echtenstraat 35, 7902 EK Hoogeveen
Website: www.deberen.nl

Joy Struijk
PR-Consultant & Concept Creative
Gerelateerde items
Terug naar overzicht