Fresh ‘n Rebel lanceert acht stijlvolle nieuwe kleuren powerbanks

Audioapparatuur is tegenwoordig een volwaardige stijlaccessoire volgens Fresh ’n Rebel. Acht frisse nieuwe kleuren powerbanks lanceert het Rotterdamse audio accessoire merk. Met sprekende namen als Dreamy Lilac, Safari Red, Dive Blue, Smokey Pink, Dusky Blue, Storm Grey, Dried Green en Deep Mauve kan iedereen voorbereid op pad met een powerbank in de favoriete kleur. Onmisbaar met de lange zomerdagen voor de boeg en de aankomende vakanties gepland. “Powerbanks zijn bruikbare accessoires in de huidige tijd. Onze levens spelen zich voor een groot deel online af, het is dan fijn om je apparaten altijd te kunnen opladen. Zeker nu we weer volop onderweg zijn en weer op reis mogen, is het van belang om goed voorbereid op pad te gaan. Daarnaast is het onze missie om audiogadgets opnieuw te definiëren. Het is zo’n integraal onderdeel van ons leven geworden, dat het een aanvulling moet zijn op je persoonlijke stijl. Met deze nieuwe kleuren zijn we daar goed in geslaagd.”  Aldus founder Pim Schoonenberg.

De perfecte reisgenoot voor op vakantie: de 18000 mAh powerbank

De powerbank 18000 mAh is de meest krachtige van de powerbanks en daarmee de ideale, verre reispartner. Met nieuwe, hoogwaardige Li-Polymer batterijen is deze powerbank in staat om een telefoon maar liefst maximaal (afhankelijk van de telefoonsoort) zes keer opnieuw op te laden. Een tablet kan drie keer gerecharged worden. Ook andere apparaten met een USB of USB-C output kunnen een energieboost krijgen dankzij de 18000 mAh. Sterker nog, met twee USB-poorten kunnen zelfs meerdere apparaten tegelijkertijd geladen worden. Wanneer de powerbank alle energie vergeven heeft, is deze binnen tien uur weer volledig opgeladen. Ondanks deze krachtige specs, is de powerbank verrassend licht en handzaam. Met een gewicht van 312 g en afmetingen van 143 x 74 x 22 mm, past deze in elke tas én mag daarbij ook worden meegenomen in de handbagage, dankzij het UN38.3-luchtvaartmaatschappijkeurmerk.

Ideaal voor elke citytrip: de 12000 mAh powerbank

Een weekendje weg en veel op pad? Dan is de powerbank 12000 mAh onmisbaar voor onderweg. Deze makkelijke middenmaat laat zich goed vervoeren dankzij het lichte gewicht van 192 g en de afmetingen van 126 x 64 x 21 mm. Dankzij de Li-Polymerbatterij laadt de powerbank een telefoon vier keer volledig op en een tablet twee keer. Met een USB-C én een USB-poort, kan een gebruiker twee apparaten tegelijkertijd opladen. Wanneer de powerbank leeg is, is deze binnen zeven uur weer volledig opgeladen. Met zijn handige zakformaat is ook deze powerbank veilig om mee te nemen tijdens het vliegen.

Onmisbaar voor een dagje weg: de 6000 mAh powerbank

Voor iedereen die nooit meer iets wil missen, is de powerbank 6000 mAh de perfecte keus. Met zijn 102 g en 108 x 55 x 16 mm afmetingen, past deze powerbank in elke zak. Laat het formaat echter niet misleidend zijn: deze kleine krachtpatser kan een telefoon twee keer volledig opladen en menig andere apparaten een flinke boost geven. Leeg? In een kleine 3,5 uur is de powerbank weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Dankzij de power indicator knop, kan de gebruiker op elk moment checken hoeveel batterij er nog beschikbaar is. Zo komt de gebruiker nooit voor verrassingen te staan. Ook deze powerbank is geschikt om mee te nemen in het vliegtuig dankzij het  UN38.3-luchtvaartmaatschappijkeurmerk.

Veiligheidsfuncties

Alle powerbanks van Fresh ’n Rebel hebben zes verschillende veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat gekoppelde apparaten beschermd zijn. Deze veiligheidsfuncties beschermen tegen overspanning, oververhitting, overstroom, overbelasting, overontlading en kortsluiting.

Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht