Gastropub Dutch Dukes organiseert de eerste kerstborrel van 2023

Mariah Carey, kersttruien, en over the top kerstversiering op 18 oktober

Pepernoten in augustus en chocolade eieren in januari. De gemiddelde Nederlander kijkt er niet meer vreemd van op. Dat moet ook de Rotterdamse gastropub Dutch Dukes hebben gedacht tijdens het organiseren van de eerste kerstborrel van 2023 op - je leest het goed -18 oktober. Onder het mom: beter te vroeg dan te laat, is de gastropub van onder tot boven versierd voor het aanstaande kerstfeest. Terwijl de temperaturen nog rond een comfortabele 15 graden schommelen, worden de foute kerstruien uit het stof gehaald en de glühwein opgewarmd.

“We zijn bij Dutch Dukes gek op Kerst. De gezellige sfeer, lampjes, kerstballen en natuurlijk de dennengeur. Ieder jaar is het weer een hoogtepunt om de zaak helemaal in de kerstsferen te krijgen. Zijn we misschien wat aan de vroege kant? Ha, wat mij betreft vieren we de eerste kerstborrel volgend jaar in september,” vertelt de opgetogen eigenaar Frank Roolaart over zijn kerstborrel.

Kerstborrel in oktober
Alle diehard liefhebbers van Kerst kunnen op woensdag 18 oktober hun hart ophalen aan de kerstklassiekers van Mariah, kerstkransjes, kerstversiering en glühwein. Niet zo’n fan van Kerst, maar wel van borrels? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij Dutch Dukes om bij te dragen in de feestvreugde. Samen met collega’s, vrienden en bekenden en onder het genot van feestelijke dranken en happen van Britse bodem worden de feestdagen hier bijtijds ingeluid. Foute kersttruien worden ten zeerste aangemoedigd!

Over Dutch Dukes
Dutch Dukes is de eerste Engelse gastropub van Rotterdam. De plek, waar de ongedwongen Britse sfeer en het rauwe Rotterdam samensmelten, bevindt zich aan de bruisende Witte de Withstraat. Vrienden, collega’s en kennissen schuiven hier aan de bar of nemen plaats in de intieme zithoeken ó fop het terras. Gasten genieten van dagverse en kwalitatieve Engelse gerechten en een uitgebreide drankenkaart met o.a. bieren, ciders, gin en tonics van Britse bodem. 

Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht