In gesprek met Liselore Holman

Waarom is PR zo belangrijk voor bedrijven volgens jou?

“Als bedrijf kan je veel aandacht besteden aan het behalen van successen, maar als de buitenwereld hier niet van op de hoogte is, heeft dat vaak weinig zin. Het is belangrijk dat je veel tijd besteed aan het naar buiten brengen van positieve verhalen. Met PR houd je op die manier je imago sterk.”  

Wat was je eerste grote succes binnen het PR vak?

“Het binnenhalen van onze klant Renato’s was voor mij een groot succes, omdat we beiden een goede match voelen. Zij zijn een groot en ambitieus bedrijf met duidelijke plannen voor de toekomst, dus het is tof om er nu in deze fase bij te komen en met hun mee te kunnen groeien.”

Waarom werk je bij Today’s Specials?

“Ik werk hier vanwege de bedrijfscultuur: ik vind het heel belangrijk dat je vóór elkaar en met elkaar aan het werk bent. Bovendien is Today’s Specials puur Rotterdams, no nonsense en rechtdoorzee maar daarnaast ook heel creatief. Het fijne team is voor mij ook heel belangrijk.”

Wat wilde je vroeger als kind worden? 

“Eerst wilde ik kapster worden en daarna voor een hele lange tijd piloot. Daarna had ik m’n zinnen gezet op ‘rijk worden’ en toen ik nog ouder was zag ik het wel zitten om zakenvrouw te worden, met mantelpakjes, zakenreizen en al.”

Op welk project ben je het meest trots? 

“Onze klant Ketel 1 vind ik een super uitdagende organisatie. Soms met weinig informatie en op het laatste moment, lukt het ons toch telkens om iets moois neer te zetten. Bovendien is het een interessante klant met een kwalitatief product en veel historie. Ik voel me trots om daarmee samen te mogen werken.”

Koken of uit eten? 

“Uit eten! Ik heb nog een hele lijst met restaurants op de planning staan in Rotterdam. Ik vind het vooral belangrijk dat het eten en de ervaring écht is en dat er een beetje liefde in zit. Franse en Italiaanse restaurantjes zijn daardoor favoriet.”

Welk(e) restaurant(s) zou je als tip geven?

“Het Zalmhuis! Zo fijn om daar even uit de hectiek van de stad te stappen. Bediening is lief en het eten echt heel lekker.”

Wat is jouw geheime talent en/of een weetje over jou?

“Ik ben Koningin Verzinnen: mijn hoofd stopt nooit met het maken van nieuwe plannen en ideeën. Daardoor heb ik altijd leuke uitjes en vakanties op de planning staan. Minpuntje: dit maakt me heel ongeduldig omdat ik alles tegelijkertijd wil uitvoeren.”

Wat is jouw guilty pleasure?

“Ik luister heeeeele foute muziek, zoals nummers van 50 Cent of Snoop Dogg. Het allerergste is dat ik deze muziek dan super hard aan heb staan in de auto en vervolgens vergeet het volume naar beneden te draaien voor de volgende autorit. Dat is altijd even schrikken als je de ochtend erna naar je werk rijdt.”

Nikita Hulsken
Gerelateerde items
Terug naar overzicht