In gesprek met Marthe

Waarom is PR zo belangrijk voor bedrijven volgens jou?

“Voor startende bedrijven is PR een goede boost om je merk op de markt te introduceren, vooral als horecabedrijf. Als je besluit niet naar buiten te treden weten mensen gewoon niet dat je er bent, dus ik denk wel dat PR daar veel toegevoegde waarde heeft. Voor bestaande bedrijven is het creëren van blijvende zichtbaarheid erg belangrijk omdat dat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van een bedrijf.”

Wat was je eerste grote succes binnen het PR vak?

Wat niet persé een groot succes was maar wat ik wel erg leuk vond was het moment dat ik mijn eerste persbericht voor De Beren ergens in gepubliceerd zag. Het idee dat iets wat ík geschreven heb out there is, vind ik nog steeds erg machtig bij elke nieuwe publicatie voor een van onze klanten.”

Waarom werk je bij Today’s Specials?

“Wat ik erg leuk vind aan werken bij Today's Specials is dat je met een klein team naar succes toewerkt. Iedereen hier heeft dezelfde bedrevenheid en hetzelfde doel voor ogen. Bovendien vieren we de successen hier ook heel goed…met bubbels! I love it”

Wat wilde je vroeger als kind worden? 

“Ik wilde vroeger jachtluipaard worden, haha. Ik had, toen ik een jaar of 5 was, een documentaire over jachtluipaarden gezien en was ervan overtuigd dat ik er in een kon transformeren. Ik wilde rauw vlees gaan eten en ging trainen om heel hard te kunnen rennen. Toen ik iets ouder was bleek dit toch niet zo'n succes en had ik heel wisselende dreamjobs, van archeoloog tot goudsmid.”

Op welk project ben je het meest trots? 

“In elk project vind ik dingen waar ik trots op ben. Wat ik heel erg gaaf vond is dat we met Art for Ukraine de voorpagina van het Parool hebben gehaald. De publicaties voor restaurant Karma Kebab lopen ook erg goed. Verder vind ik het leuk om per project dat ene unieke stukje eruit te zoeken.”

Koken of uiteten? 

“Uiteten, maar ik vind koken wel leuk als ik er de tijd voor heb.”

Welk(e) restaurant(s) zou je als tip geven?

“Heroin, die vind ik echt fantastisch voor als je wat chiquer uiteten wil. Iets simpeler maar wel heel lekker is De Kleine Ondeugd. Dat is een Thais restaurantje waar je eet wat de pot schaft en je kan kiezen uit een één-, twee- of driegangenmenu. Restaurants waar je niet hoeft te kiezen vind ik het allerbeste.”

Wat is jouw geheime talent en/of een weetje over jou?

“Ik kan alle nummers van de Backstreet Boys héél goed zingen, dat is echt een talent. Ik ga dan wel trouwen met de liefde van m'n leven, maar als ik ooit een Backstreet Boy tegenkom die toevallig ook met me wil trouwen dan weet m'n verloofde het wel.”

Wat is jouw guilty pleasure?

“De Backstreet Boys. En alle 90s muziek, daar kan ik echt emotioneel van worden. Ohja, en patatje Joppie chips!”

Gerelateerde items
Terug naar overzicht