In gesprek met Nancy

Waarom is PR zo’n belangrijke voor bedrijven volgens jou?

“PR is heel belangrijk om je naamsbekendheid te vergroten en om op te vallen tussen alle andere bedrijven en merken op de markt. Dit kan door je eigen verhaal goed te delen middels social media, met nieuwsbrieven, in de pers en natuurlijk door creatieve campagnes. Precies wat wij bij Today’s Specials dagelijks voor onze opdrachtgevers doen”

Wat was je eerste grote succes binnen het PR vak?

“Ik vond het erg leuk om het aardbeienmerk Calinda te zien groeien op social media door de influencer samenwerkingen die ik heb opgezet. Het project was een groot succes: er verschenen veel filmpjes over Calinda op Instagram en TikTok en iedereen was erg enthousiast. Het was tof om te zien dat je op een makkelijke manier goede content kan maken.”

Waarom werk je bij Today’s Specials?

“Bovenal vind ik het erg gezellig met collega's onderling: er hangt een super relaxte sfeer. Daarnaast zijn er veel kansen om dingen te leren en trends verder te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld influencer management. Je krijgt veel vrijheid om zelf dingen uit te zoeken en daar je eigen, creatieve twist aan te geven.”

Wat wilde je vroeger als kind worden?

“Actrice en danseres.”

Op welk project ben je het meest trots? 

“Ik ben trots op alle foto- en videoshoots die ik heb mogen uitvoeren waarvoor Today’s Specials de concepten heeft uitgezet. Het is altijd zo leuk om te zien wat voor gave beelden daaruit ontstaan!”

Koken of uit eten?

“Uit eten! Ik vind het stom om voor mezelf te koken en ben er niet goed in. Bovendien kan je daarna niet meer in de keuken komen, die is dan ontploft.”

Welk(e) restaurant(s) zou je als tip geven?

“Ik ben groot fan van de Franse keuken. Dat soort restaurantjes zijn vaak gezellig, lekker knus. De kaart vind ik belangrijk, maar nog belangrijker vind ik de sfeer in de zaak. Restaurant Pastis in Den Haag is daarom een echte aanrader!”

Wat is jouw geheime talent en/of een weetje over jou?

“Ik ben goed in haar invlechten en sta met stip op nummer 1 in een wedstrijdje vals zingen.”

Wat is jouw guilty pleasure?

“Op z'n tijd crave ik zo'n gore hamburger van de McDonalds, het liefst in combinatie met een hele foute romcom.”

Gerelateerde items
Terug naar overzicht