Jeu de boules-foodhal Mooie Boules opent derde vestiging in Delft

Wie denkt aan eten, boulen en borrelen met vrienden van vrienden denkt aan Mooie Boules: de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Het nostalgische potje jeu de boules is inmiddels een doorslaand succes in Amsterdam en Rotterdam. Menig levensgenieter kent het geliefde concept en brengt hier wekelijks zijn avond door. Eén ding was dus zeker: een derde Mooie Boules vestiging mag niet ontbreken in innovatiestad Delft. Na Delft openen begin 2020 twee nieuwe vestigingen in Breda en Eindhoven.

Mooie Boules: boulen, happen en proosten
Van een spontane date, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; Mooie Boules is de plek waar een uiteenlopend publiek de gehele week samenkomt om samen een balletje te werpen, te borrelen en een hapje te eten. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. Denk aan grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Met 8 boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel én  - de inmiddels famous -  karaoke room is de beleving compleet. Voor de échte groepsbeleving is er zelfs een aparte ruimte te huur met één of twee boules banen.


Een foodhal om van te smullen
In samenwerking met topchef Ron Blaauw (Ron Gastrobar) zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo schenkt Mooie Boules Delft de bieren van Delftse Brouwers en grillen barbecue helden, de Smokemasters, er goed op los. Naast de alcoholische versnaperingen kan er genoten worden van een bakkie van Dutch originals of van een speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison. Firma van Buiten verzorgt de koekjes bij de koffie. Mooie Boules Delft is gevestigd aan de Professor Schermerhornstraat 9-11 en is op doordeweekse dagen geopend vanaf 16 uur en in het weekend vanaf 12 uur. Op Tweede en Derde Kerstdag is Mooie Boules geopend vanaf 12 uur.

Mooie Boules 2020
Mooie Boules heeft de ambitie om zoveel mogelijk generaties te verbinden door ze aan het boulen te krijgen in Nederland en daarbuiten. Begin 2020 opent Mooie Boules meerdere vestigingen, zoals Eindhoven en Breda. De steden die daarna volgen, blijven nog even geheim.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht