Kamera Express voor derde keer op rij partner ‘Het Perfecte Plaatje’

Fotografen en fotografieliefhebbers kunnen hun hart ophalen: op woensdag 30 oktober start het vierde seizoen van het ‘Het Perfecte Plaatje’. Na het grote  succes van de vorige edities sponsort Kamera Express samen met Canon voor de derde keer op rij het populaire RTL 4 programma. Acht nieuwe bekende Nederlanders met een passie voor fotografie strijden om de hoofdprijs: een fotoreportage in National Geographic Magazine. Kamera Express ziet een mooie match tussen ‘Het Perfecte Plaatje’ en wat zij wil uitdragen; Nederland stimuleren om nóg meer te fotograferen. Naast sponsor is de foto – en video expert van Nederland en België dan ook exclusieve verkooppartner van het programma.

Het Perfecte Plaatje 2019
Onder leiding van presentator Tijl Beckand strijden Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr. om die felbegeerde hoofdprijs. Bij elke aflevering staat er een apart thema centraal waarin verschillende foto-opdrachten uitgevoerd worden. Deze opdrachten worden beoordeeld door vaste én wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema.

Kamera Express vertelt de kijkers alles over de gebruikte producten uit het programma via haar eigen kanalen. Daarnaast maken ze voor elke aflevering een video met handige tips en creatieve ideeën voor de deelnemers aan de thuisopdrachten. In de actieperiode van Het Perfecte Plaatje van 28 oktober tot en met 31 december krijgen liefhebbers bij aankoop van geselecteerde Canon-producten een gratis Giftbox cadeau. Deze giftboxes bestaan onder andere uit online trainingen op thema en masterclasses naar keuze.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht