Kleurrijk audiomerk Fresh ’n Rebel lanceert nieuwe lijn voor in huis

Dat interieurstyling niet stopt bij nieuwekussens op de bank is voor Fresh ’n Rebel de reden van bestaan. Ook speakersmoeten een fashionable design en vooral kleur hebben. Het audiomerk vanNederlandse bodem ontstond dan ook vanuit het gemis aan variatie in een toennog vrij grauwe techbranche. Na een aantal succesvolle kleurlijnen introduceertFresh ’n Rebel een nieuwe wintercollectie. Opvallend is de Soul: een staandeportable speaker verkrijgbaar in 7 warme kleuren geïnspireerd door de natuur.Van Silky Sand tot Storm Grey en Safari Red: er is voor ieder huishoudeneen perfecte match.

Alle hoeken van de kamer
Het pronkstuk uit de collectie is toch wel de eerste Fresh ’n Rebel portablespeaker: Soul. Een mooie toevoeging aan ieder interieur. Door een speciale hoekvan 12 graden kan het geluid alle hoeken van de ruimte bereiken. Met een heldergeluid en diepe bass kan Soul de ruimte vullen voor een feestje maar ookrustige achtergrondmuziek goed afspelen. Door twee Soul speakers te koppelenvia Blue-tooth, ontstaat er stereogeluid. Portable speakers zijn niet meer wegte denken uit ons interieur. Met het thuiswerken in de lockdowns werd het‘meenemen’ van muziek naar iedere ruimte in huis steeds meer gewenst. Van zoldertot slaapkamer, keuken of schuur: muziek helpt ons door de dag. Zelfs metbuiten werken of relaxen is muziek een must. Soul is waterproof en kan dus ookeen Nederlands buitje hebben. De speaker heeft 15 uur wireless playtime: handigvoor als de speaker een keer mee naar buiten gaat.

Colour your music 
Strakke designs en opvallende kleuren. Audio devices zijn vandaag dedag niet alleen maar technisch, maar fungeren naastaudio-ondersteuning als echte eyecatchers, onderhevig aanmode. Fresh ’n Rebel voorzag deze trend al jarengeleden. De missie om technische accessoires om te toveren tot fashion- eninterieur must haves is voldaan. Toch laat het Nederlandse merk zichkeer op keer opnieuw inspireren door trends en creëert Fresh ’nRebel het ene fashionable design na het andere. De intrede van dewinter is dan ook hét moment om de nieuwe producten en kleurenlijnvan Fresh ’n Rebel te lanceren. De speakers, headphones en mobieleaccessoires zijn in een nóg moderner jasje gestoken. Het kleurenpalet doet eeraan de merknaam. Van Brave Bronze tot Storm Grey en SafariRed. De aardse kleuren, ronde vormen, zachte stoffen en duurzamematerialen geven de accessoires een warme, comfortabele en eigentijdseuitstraling. 

Chiara Izelaar
PR consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht