POST wint prijs Meest Markante Vastgoedproject 2021

Donderdag 7 oktober 2021 was het eindelijk zo ver. De nieuwe en zesde editie van de populaire Rotterdamse Vastgoedborrel vond plaats bij het vernieuwde Grand Café Wester Paviljoen. Het event stond niet alleen in het teken van het Rotterdamse vastgoedsectornetwerk. De winnaar van het ‘Meest Markante Vastgoedproject 2021’ werd bekendgemaakt. POST ging met de titel naar huis. Idan Sade van Omnam Investment Group vertelt: "I’ve done a lot of projects all over Europe, but this was by far the best. It was a lot of effort, but I’m very proud!".

Winnaar Meest Markante Vastgoedproject 2021
POST viel gisteravond niet voor niets in de prijzen. Het iconische postkantoor aan de Coolsingel wordt vanaf het najaar 2021 in ere hersteld zodat het mee kan in de internationale beweging van de allesomvattende stad. POST maakt de Coolsingel nog groener en leefbaarder en de Rotterdamse Skyline is hiermee vanaf zomer 2025 een prachtige toren rijker.

Tijdens deze editie waren ook Floating Office en De Maasbode genomineerd. Gasten op de Vastgoedborrel waren in de gelegenheid een stem uit te brengen op één van de genomineerden. De vorige editie keer ging de Zalmtoren er met de prijs voor Meest Markante Vastgoedproject vandoor.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht