Restaurant De Beren opent haar deuren in Nederweert

Restaurant De Beren - bekend om haar iconische spareribs en gastvrije ambiance - brengt vanaf vandaag haar kenmerkende smaken naar Nederweert. Wat deze opening extra speciaal maakt, is dat De Beren voor het eerst haar intrek neemt in een hotel. Gevestigd in Hotel Rosveld, beloofd De Beren Nederweert dankzij de strategische ligging een fijne bestemming te worden voor zowel lokale bewoners, als (zakelijke) reizigers. Gasten kunnen hier terecht voor zakelijke bijeenkomsten, informele borrels, lunches en diners. Allemaal onder één dak.

"Nederweert is een veelbelovende locatie voor restaurant De Beren. De plek is toegankelijk en het hotel had nog niet eerder een inpandig restaurant. Nu kunnen zowel hotelgasten, als gasten van buitenaf op een laagdrempelige manier genieten van onze gerechten en uitstekende service," aldus franchisenemer Sanne Cox.

Waardevolle toevoeging

Sanne Cox is geen onbekende in de lokale horecawereld. De Beren Nederweert is een welkome toevoeging aan haar Cox & Co familie, waar o.a. Piet Friet, Schnitzelparadies en Markt 10 onderdeel van zijn. "De opening van De Beren in Nederweert is voor ons een mijlpaal en een spannende nieuwe stap", aldus Sanne. "Met onze ervaring in de horeca zijn we ervan overtuigd dat we een geweldige toevoeging zullen zijn aan de restaurant-scene van Nederweert. We kijken er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen en ze te laten genieten van onze heerlijke gerechten en gastvrijheid waar De Beren al zo lang bekend om staat." Na het openen van De Beren Roermond in 2019 is De Beren Nederweert het tweede De Beren restaurant dat Sanne opent.

De Beren: al 40 jaar een begrip

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving.  

Marthe Oltheten
Sr. PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht