Succesvolle huidkliniek Glow Institute opent in Oostvoorne

Voor state of the art huidbehandelingen hoeven Oostvoornaren vanaf 6 april niet ver meer te reizen. Vanaf dat moment opent het vooraanstaande Glow Institute haar deuren aan de Pastorielaan. Dankzij de beproefde behandelmethoden is er al een succesvolle kliniek in Rotterdam, waar liefhebbers vanuit heel Nederland naartoe reizen voor de meest vooruitstrevende huidbehandelingen. Na het overweldigende succes van deze eerste locatie, breidt Glow Institute nu uit om de moderne behandelmethodes  naar een breder publiek te brengen.

"We kunnen niet wachten om onze deuren te openen en de gemeenschap van Oostvoorne en daarbuiten te verwelkomen", zegt eigenaresse Mariëlle van der Reek, eigenaar en oprichter van Glow Institute. "Ons doel is om een ontspannen en gastvrije omgeving te creëren waar klanten kunnen genieten van hoogwaardige behandelingen en persoonlijke aandacht, waardoor ze blij en stralend de deur uitgaan.”

Gratis behandelingen, make-up advies en goodiebags

Het pand aan de Pastorielaan is na jarenlange leegstand grondig verbouwd en ademt nu een warme luxe en relaxte sfeer uit. De inrichting kenmerkt zich door veel warme kleuren en houten accenten, waardoor een uitnodigende en comfortabele ambiance wordt gecreëerd. De opening van de nieuwe huidkliniek en de bijbehorende beauty boutique wordt op zaterdag 6 april dan ook groots gevierd. Zo kunnen bezoekers gratis verschillende soorten behandelingen ondergaan en een persoonlijk make-up advies krijgen. Ook worden er goodiebags t.w.v. €150,- weggegeven bij de eerste vijftig aankopen. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de wereld van Glow Institute en te profiteren van fijne aanbiedingen én topmerken, zoals iS Clinical en Alpha-H.

Over Glow Institute

Glow Institute staat al geruime tijd aan de frontlinie van de huidverbetering, met een duidelijke missie om de traditionele benaderingen van huidproblemen te vernieuwen. Het resultaat is Glow Institute, een huidkliniek die gedreven wordt door haar passie voor innovatie en effectiviteit. Gemotiveerd door een streven naar vernieuwing én gesteund door een diepgaande kennis van de wetenschap achter huidverbetering, ontwikkelde een team van specialisten een scala aan eigen behandeltechnieken. Het resultaat? Een reeks van behandelingen die niet alleen de huid radicaal verbeteren, maar ook een holistische ervaring biedt voor klanten, waarbij innerlijk welzijn, levensstijl, voeding en huidverbetering samenkomen.

Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht