The CoolTower wint titel ‘Meest Markante Vastgoedproject van 2023’

De roemruchte Rotterdamse Vastgoedborrel vierde gister haar 8ste editie. Ook dit jaar streden vier genomineerden om de felbegeerde Vastgoedtrofee én om de titel van Meest Markante Vastgoedproject van 2023. Toch kon er maar één als winnaar uit de bus komen; het vastgoedproject The CoolTower was met afstand de publiekslieveling en gaf de medegenomineerden het nakijken. Het sprekende decor van deze avond was het nieuwe festive restaurant Grace. Centraal gelegen op de Coolsingel dé perfecte locatie voor vastgoedminnend Rotterdam om samen te komen. Voor winnaar Jan Ultee kon de avond in elk geval niet meer stuk: "The CoolTower is simpelweg het mooiste gebouw van Rotterdam." Het winnen van de prijs is de kers op de spreekwoordelijke taart.

Winnaar Meest Markante Vastgoedproject 2023

Het winnende project The CoolTower, onder het beheer van Ooms Makelaars, Kolpa V.V.S., Christie’s International Real Estate en ontwikkelaar Uvastgoed van Jan Ultee, is een in het oog springende, witte woontoren van maar liefst 150 meter hoog. Hiermee is The CoolTower ook direct het hoogste appartementengebouw in het hart van Rotterdam. “Met fijne woningen variërend van 60 m2 tot ca. 360 m2, zijn er appartementen voor elke woonwens te vinden bij The CoolTower. Ruim opgezet, zonnige buitenruimtes én in het bruisende centrum van Rotterdam. Terecht dat The CoolTower de winnaar is van vanavond.” Aldus de jury.

De andere genomineerden waren de vastgoedprojecten Bay House, Downtown Appartments en Haavn. Gasten van De Rotterdamse Vastgoedborrel waren gedurende de avond in de gelegenheid om een stem uit te brengen op hun favoriet. Vorig jaar won Marco Kreukniet van Schieland Borsboom Makelaar de prijs voor Beste Vastgoednetwerker van 2022.

Achtste editie De Rotterdamse Vastgoedborrel

De achtste editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel kende dit jaar een primeur. Nog voordat het nieuwe festive restaurant Grace aan de Coolsingel opengaat voor publiek, kregen bezoekers van De Rotterdamse Vastgoedborrel de kans om het smaakvol ingerichte restaurant te bewonderen. Gesitueerd midden in het centrum én met een internationale allure die Rotterdam waardig is, de ideale plek voor bijeenkomsten van dit formaat. De avond werd mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Kolpa V.V.S.

Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht