Toffler en Zalmhuis organiseren coronaproof festival voor de stad

Veel festivalliefhebbers hebben maandenlang gehunkerd naar het festivalseizoen. De huidige coronamaatregelen maken echter dat alle festivals worden afgelast. Zo kan het grootste technofestival van Rotterdam, Toffler Festival , dat vorig jaar maar liefst 14.000 gasten trok niet doorgaan. Om haar fans tegemoet te komen slaat de organisatie de handen ineen met het recent heropende Zalmhuis. De iconen van de havenstad organiseren een coronaproof festival op afstand voor álle Rotterdammers. Waar de festivalorganisatie zorgt voor een fantastische livestream line-up, verzorgt het Zalmhuis een exclusieve picknickmand die is voorzien van alle festival essentials. De box bevat verse sushi, een fles witte wijn, gin-tonic, water, Toffler merchandise en een limited edition picknickkleed. Het pakket kan worden uitgebreid met een JBL box met maar liefst 10 uur speeltijd én twee limited Toffler caps. Met de lekkerste beats, verse sushi en koude drankjes kan heel Rotterdam op zaterdag 30 mei tóch 'samen' dansen.

Samen feesten op afstand
Hoewel het niet mogelijk is om écht bij elkaar te komen, nodigt Toffler x Zalmhuis alle Rotterdammers uit om een feestje te brouwen. Vanaf een heerlijk plekje langs de Maas, in het park of de achtertuin geniet eenieder van de welbekende Toffler sounds en verse lekkernijen van het Zalmhuis. Om het gevoel van saamhorigheid te waarborgen, bevat elke picknickmand een limited edition picknickkleed. De drone die over de stad vliegt brengt alle kleden, in alle Rotterdamse hoeken en gaten, in beeld. Ook genieten alle ‘festivalgangers’ tegelijkertijd van livemuziek. Op deze manier is het festival niet alleen coronaproof, maar ook toegankelijk voor iedere muziek- en foodliefhebber. Jong en oud geniet zorgeloos. Op afstand, maar toch samen.

Over Toffler Festival x Zalmhuis
Dans met elkaar. Lach met elkaar. Eet met elkaar. En blijf op afstand van elkaar. Rotterdam makes memories met Toffler Festival x Zalmhuis. Met de festival picknickmand kunnen festivalliefhebbers dit jaar tóch genieten van het festivalgevoel.

Één picknickmand dient voor twee personen en bestaat uit chef’s sushi selectie van 20 stuks, een fles witte wijn met wegwerp glazen, 2 flesjes gin-tonic met cups, een flesopener, 2 flesjes water, een limited edition Zalmhuis picknick kleed, Toffler merchandise. De box bedraagt €47,50 p.p. en kan worden uitgebreid met een JBL box (10 uur speeltijd + €60,-) en 2 limited Toffler caps (+€30,-). Early bird boxen kunnen vóór 23 mei worden besteld voor €42,50.

De picknickbox naar keuze kan worden besteld tot 29 mei om 12.00 uur . De box staat op 30 mei klaar om opgehaald te worden bij de drive thru van het Zalmhuis (van 13.00 tot 20.00 uur). Toffler merchandise is ook beschikbaar op 30 mei bij Zalmhuis Drive Thru. De verstrekking van de boxen én merchandise loopt geheel volgens coronamaatregelen.

https://toffler.zalmhuis.nl/

Chiara Izelaar
Client manager - PR consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht