Van havenstad tot hoofdstad: De Beren heeft twee vestigingen geopend in Amsterdam

Afgelopen dinsdag 1 september opende niet alleen het splinternieuwe restaurant in het pand van de Euroscoop aan het Buikslotermeerplein haar deuren. Ook bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid verwelkomde Amsterdammers en bezoekers aan de stad om te genieten van de bourgondische menukaart. Het is niet voor niets dat de vestigingen in de hoofdstad zich hier bevinden. Met een locatie in het noorden én het zuiden kunnen álle Amsterdammers genieten van de sfeervolle Beren beleving. Zowel in het De Beren restaurant als tijdens een ontspannen avond op de bank. Om dit te vieren, maken gasten van De Beren Amsterdam-Noord de hele maand september kans op 1 jaar gratis eten.

De ultieme sfeerbeleving
Het restaurant aan het Buikslotermeerplein wordt vanaf september gerund door de familie Leemans. Dochter Yasmin zal met haar horeca ervaring de drijvende krachten het gezicht worden van De Beren Amsterdam-Noord. “Het ondernemen is van jongs af aan al meegegeven en de liefde voor eten en drinken is een rode draad binnen onze familie. Het is dan ook niet gek dat ik op dit punt ben beland. Samen met mijn team sta ik voor een supermooie uitdaging om heel Amsterdam kennis te laten maken met De Beren." Het gastvrije team, het eigentijdse en stijlvolle interieur en arrangementen als High Beer,High Tea en Sharing Dinner, maken het restaurant tot de plek om écht gezellig uit eten te gaan. In de middag genieten gasten van een lekkere lunch met goedgevulde clubsandwiches en salades. Vanaf vijf uur schuiven zij aan voor De Beren klassiekers, zoals spareribs, (vegetarische) satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de bar ende royale drankenkaart zich perfect voor borrels. De Beren liefhebbers die even geen tijd hebben om te tafelen, kunnen vanaf nu ook terecht bij bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid. Hoewel deze vestiging tijdelijk gesloten was, heropent het bezorgrestaurant haar deuren tegelijkertijd met het restaurant.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en klantvriendelijkheid. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants en twintig bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de horecaketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. De horecaketen groeit hard en gaat dit jaar nóg meer nieuwe vestigingen openen in Doetinchem, Drachten en Emmen. 

Meer informatie
Amsterdam-Noord (restaurant)

Adres:                                  Buikslotermeerplein 2001
Website:                              www.beren.nl


Amsterdam-Zuid (bezorgrestaurant)
Adres:                                 Hobbemakade 72H
Website:                              www.beren.nl


Chiara Izelaar
PR-Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht