Verra Makelaars opent derde kantoor in Rotterdam

Verra Makelaars opent 1 maart de deuren van haar nieuwe kantoorpand in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Een essentiële stap, gezien de huidige groei van het makelaarskantoor. De 3e vestiging is te vinden aan de sfeervolle Weissenbruchlaan, middenin het bruisende winkelgebied van Hillegersberg. De keuze voor deze nieuwe locatie was snel gemaakt: vanuit dit centrale hoekpand kan het team van zeven vastgoedprofessionals makkelijker opereren in een belangrijk deel van het servicegebied. Het nieuwe kantoor is daarnaast gelegen in de buurt van de Internationale School in Hillegersberg, een plekwaar veel van de (expat)klanten zich bewegen. “We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding onze aanwezigheid in de regio versterkt en kansen biedt om onze service in Rotterdam te verbreden. Zo breiden we onze diensten steeds verder uit en kunnen we onze klanten echt van begin tot eindhelpen met hun vraag”, aldus mede-eigenaar Martijn van der Laan.

Het nieuwe kantoor
Het nieuwe kantoor is een belangrijke stap in de groei van Verra Makelaars, dat zijn oorsprong vond als verhuurkantoor gericht op expats. Gestart met de focus op het bieden van huisvestingsoplossingen voor internationale professionals, heeft Verra Makelaars zich echter in de loop van15 jaar ontwikkeld tot een vooraanstaande vastgoedexpert binnen zowel de verhuur -als de verkoopsector. “Met dit kantoor openen we een laagdrempelige vestiging, waar iedereen elke zaterdag naar binnen kan stappen voor advies. We willen op deze manier graag onze kennis verspreiden onder een grotere doelgroep, want we merken dat er veel vragen zijn over de snel veranderende vastgoedmarkt. Iedereen die behoefte heeft aan gedegen advies of natuurlijk een gezellig praatje en een kop koffie is van harte welkom”, vertelt mede-eigenaar Niek Verra.

 

Woningmarkt uit het slop
Door kennis te delen door middel van lezingen en kennissessies, wil Verra Makelaars niet alleen haar klanten bijstaan in het nemen van weloverwogen beslissingen, maar ook een bredere gemeenschap informeren over de uitdagingen van de onroerendgoedsector. Niek Verra voegt toe: “ik ben ervan overtuigd dat de huidige uitdagingen binnen het vastgoed alleen op te lossenzijn als de politiek op een constructieve manier gaat samenwerken met vastgoedbeleggers en professionals. Alleen als we met elkaar in gesprek blijven, kennis met elkaar delen en de mouwen opstropen, kan er echt iets substantieels veranderen.”

 

Over Verra Makelaars
Dankzij de succesvolle samenwerking die van start ging in 2009tussen Martijn en Niek, heeft Verra Makelaars zich inmiddels gevestigd als vooraanstaande speler binnen de Rotterdamse en Haagse regio. Het makelaarskantoor heeft zich ruim onderscheiden door de hoge mate van klantgerichtheid. Dankzij de opening van het derde kantoor in Hillegersberg blijft Verra Makelaars trouw aan haar missie om actief bij te dragen aan de sector door waardevolle inzichten te delen over de snel evoluerende vastgoedmarkt.

Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht