Wereldwijd bekende DJ en producer Baggi vindt residentie bij Rotterdamse club The Grit

Naast internationaal succes domineert DJ en producer Baggi vanaf september nu ook maandelijks in The Grit, zijn thuishaven Rotterdam. Dankzij een maandelijkse residentie bij club The Grit, geeft hij aanstormende muzikale talenten de kans om onder zijn vleugels te groeien en naam te maken binnen de industrie. Daarnaast zullen vrienden én gevestigde namen (o.a. Benny Rodriguez op 9 september) samen met hem draaien.


“Baggi heeft de laatste jaren wereldwijd de muziekscene veroverd. We vinden het dan ook een eer dat hij kiest voor permanente residentie bij The Grit. Zowel Baggi als The Grit houden ervan om de randjes op te zoeken, dus wat dat betreft is het een perfecte match”, vertelt clubmanager Ali Can Sert. “Zijn unieke stijl heeft hem in staat gesteld om een trouwe aanhang te vergaren die zich uitstrekt over de hele wereld. Dat hij nu bij ons komt draaien, is een cadeautje voor bezoekers van The Grit.”


Baggi terug in Rotterdam

Met een carrière die zich uitstrekt over internationale podia en toonaangevende muziekfestivals, heeft Baggie een sterke naam opgebouwd in de elektronische muziekwereld. Nu keert hij terug naar Rotterdam om maandelijks Off The Grit bij The Grit te verzorgen. Zijn terugkomst markeert een nieuwe mijlpaal in zijn carrière en biedt een unieke kans voor muziekliefhebbers en fans uit de regio.
"Rotterdam is altijd mijn thuis geweest, en hoewel ik ongelooflijke avonturen heb beleefd op internationale podia, is er iets bijzonders aan het draaien voor het publiek dat me heeft gevormd. Mijn maandelijkse residentie is een manier om mijn waardering te tonen en mijn liefde voor muziek te delen met de mensen die me hebben gesteund vanaf het begin,”
vertelt Baggi zelf over de nieuwe stap. Fans kunnen zich voorbereiden op onvergetelijke avonden vol prikkelende house sets en verrassende samenwerkingen.


Programma The Grit

LIMBO – every Friday

Enter the club and get into Limbo, uncertain of the time and place you are in. With 70’s Classics, today’s hits, R&B, hip-hop, latin, afro & more.


WAISTLINE – 16-9 - every two months

Drop it low, sing loud and dance until the lights are out. Expect a mix of afro and Caribbean sounds, such as dancehall, soca and amapiano curated by Nems


MONDAY AT THE GRIT – 25-9 - every last Monday of the month

For those who work on the weekends. No business allowed, only pleasure. Music: R&B, house, latin and afro.

PURPLE – 23-9 - every two months

Afropop, Electronic, Funk, Hip-Hop, Hip-House, Nu-soul & RnB curated by Feurich


INFERNO– 30-9 - every two months

Groovy, Funky, Boogie, Disco, House

Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht